2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042874 بازدید | 684276 پست
انشاله عزیزم،میدونی از چی ناراحتم چند سال پیش با مادر شوهرم و خواهر شوهرم رفتیم زیارت ،اون موقع ها ج ...

چه دعای خوبی به حالش کردی عزیزم. کاش گفته بودی خدابه توزودتر بده که جورابها بمونن. ولی طوری نیس خدابزرگه. خداحواسش به بنده هاش هست. بزاربگن اتفاقا دل بشکنن بهتره

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر کمرنگه که هرچی عکس میگیرم تو عکسا مشخص نیست فقط با چشم معلومه،ولی من احساس میکنم به خاطر hcgبا ...

Hcg نیست عزیزم

چون دومی پررنگتره باید کمرنگتر می‌بود

من ک میگم مثبته

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
چه دعای خوبی به حالش کردی عزیزم. کاش گفته بودی خدابه توزودتر بده که جورابها بمونن. ولی طوری نیس خداب ...

الان هروقت ادای این دلسوزارو در میاره میخوام بهش بگم ولی بازم به خاطر شوهرم و پدر شوهرم میگم ولش کن بزار تو عالم خودش خوش باشه،خدایی پدر شوهرم و خواهرشوهرام خیلی خوبن منم به خاطر خوبی اونا جوابشو نمیدم

الان هروقت ادای این دلسوزارو در میاره میخوام بهش بگم ولی بازم به خاطر شوهرم و پدر شوهرم میگم ولش کن ...

آره ولش کن. همینکه خداهوات راداشته وداره بزرگترین هدیه ومهربونی درحقته. خداراشکر که خدا میبخشه بنده نده بهتره. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام عزیزم ممنون که جواب دادید. یعنی همه ی جنین‌ها تون راازدست دادید؟ بچه هم دارید؟ نه من نازایی داش ...

چقد بی فرهنگن ای خدااا..

منکه بیخیال تمام حرفا شدم.فقط شوهرت بات خوب باشه.هیچ کس مهم نباشه

کم کم خودتو ازشون دور کن.ک هر حرفی بارت نکنن

چقدر سختی کشیدی شما. خدا اجرش بهت میده. آخه چطور دلش میاد به نوه ای که ازون پسرش هست بی محلی کنه. ای ...

منم ک باردار شدم.پدرشوهر و مادزشچهر دوست داشتن پسر باشه..ولی دختر بود..بازم خیلی دوستش دارن..

بم گفتن بعد پسرباشه..سعنی ب شوخی گفتن اگه دختر بود باید بری پیش مامانت و اون بزرگش کنه..

گفتم بچه ی من بخودم ربط داره.اکه ده تا دختر بیارم با شوق بزرگشون میکنم.گفتم الان خودت دوتا پسر مجرد داری چکاری برات انحام میدن؟ فقط مصرف کننده هستن در حالی ک دخترا تروخشکتون میکنن موقع بیماری و عملی...

بخدا شوهرمم ایقد رسیدگی میکنه بشون ک اگه ی مشکلی داشته باشن غصه میخوره..

پسراش وقت زن گرفتنشونو ولی تا ی چیزی بشه مادرشون ب شوهرمن زنگ میزنه بیا یکاری برا بچه هام انحام بده و چرا دیر پیگیرشون شدی.

دیرش منظوری دوروز اینجوراست..

2810