2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
در واقع ما اینطوری بهش گفتیم، دکترا که می گن علت ناباروری تون ناشناختس، همسرم خوبه، آخرین بار دکترش ...

مادرشوهر منم یعنی میخواست دلسوزی کنه میگفت اخ خدا چرا پسرم شانس نداره.چرا بخت و اقبالش اینجورشده.چقد غصه پسرمو بخورم..

منم میگفتم بابا جمع کن.هروقت میایم همش از ناراحتیا میگی

بهتره حرفا و کاراشونو بذاریم به حساب سادگی شون تا کمتر اذیت بشیم.من به مامان خودم گفتم مشکل از منه و ...

منم ب مامانم نمیگفتم.میرفت ب خواهرم میگفت ازش سوال کن ببین دکتر نمیره😄

خواهرمم بش میگفت نمیدونم و سوال نمیکنم..

بابا چیه چیزی از مراحل درمان نمیدونن.بیاییم چیو براشون بگیم..

هزار بارم گفتم ازم سوال نکنی ک کی میری و چکار میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذاشتم ولی خیلی تو عکس معلوم نیست با چشم بهتر دیده میشه

چرا معلومه.

من که میگم ان شاءالله مثبتی🤩

اگر دوشنبه هفته قبل انتقال دادی، امروز روز هشتم انتقالت میشه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اخخخ حالم بهم خورد ازشون..شوهرت چیزی نمیگه؟

چرا شوهرم یه بار گفت همه مقابلش جبهه گرفتن. پدرشوهرم میگفت اینقدرمیری دکتر اگر یه روز محتاج شدی وپول نداشتی نون بخری روکمک من حساب نکن. انگار ازجیب اونهامیرفتم دکتر. یامیگفت خدامیخادتواجاق کور باشی دکتررفتنت چیه. یامیگفت خفه شو حق نداری حرف بزنی. مادرشوهرم میگفت توانایی بارداری نداری حسادت جاری میکنی. هووووواگربخام بگم که یه کتابه. درنهایت هم گفته بودن ما وام گرفتیم برای این دوتا تابتونن دکترتو دواکنن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

منم ک باردار شدم.پدرشوهر و مادزشچهر دوست داشتن پسر باشه..ولی دختر بود..بازم خیلی دوستش دارن..بم گفتن ...

آخه چطور دلشون میاد به نوه خودشون اینجوری بگن. بقول شما برا پدرو مادر فرقی نداره حتی اگه ده تا دختر باشن آدم رو چشمش بزرگشون میکنه. و اینکه تو روت میگن واقعا خیلی زشته. کارشون. ان شاالله مجدد که باردار شدی. اول بگو خدایا توکل بخودت هرچی خیرو صلاحمه بهم بده ولی دعای داخل مفاتیح با رعایت آدابش. بخون. بسپار بخدا بقیه اش. تا بخاطر بسته شدن دهن اینجور شخصیتا پسر سالم و صالح و سرباز امام زمان خدا بهت عنایت کنه. نیت کن خدایا فرزندم پسر بشه خادم ائمه و سرباز امام زمان باشه. خدا خیلی مهربونه.ان شاالله موفق باشید. و دعا کنید برای منو دوستانمون تو همین نی نی سایت ماکه فرزندی نداریم خدا ازفضلش اولاد سالم و باایمان بهمون عطا کنه. دلم میخواد خدا دختر ناز ومهربون بهم بده. من عاشق دخترم. البته پسرو دختر نداره هردو نعمت خدا هستن. 

منم ک باردار شدم.پدرشوهر و مادزشچهر دوست داشتن پسر باشه..ولی دختر بود..بازم خیلی دوستش دارن..بم گفتن ...

ماهور جان شما الان با دارید؟ اگه باردارید بهترین موقعیته که اوو دعا رو بخونید و ما نتیجه اش به چشم ببینیم. شما یا دوستان بارداری که دلشون پسر میخواد. توصیه میکنم این دعا رو بخونید ضرری که نداره. 

به خدا من دیگه یه درصد هم برام مهم نیست اتفاقا دوس دارم دومی هم دختر باشه،فقط یه چیزایی میبینی شاخ د ...

آن شاالله که باردار باشی. من یادم نیست شرح حال شما. اگه باردار بودی این دعا رو بخون. خدا خودش رضایت داشته که این دعا رو برا بنده هاش آورده. پس باخیال راحت بخون بقیه اش باخدا. 

چرا معلومه.من که میگم ان شاءالله مثبتی🤩اگر دوشنبه هفته قبل انتقال دادی، امروز روز هشتم انتقالت میشه

اخه یکی از دوستان گفت که اگه دوشنبه صبح انتقال دادی،خود دوشنبه هم حساب میشه ،من روز دوشنبه هم حساب کردم

چرا شوهرم یه بار گفت همه مقابلش جبهه گرفتن. پدرشوهرم میگفت اینقدرمیری دکتر اگر یه روز محتاج شدی وپول ...

آخی عزیزم. زخم زبون شنیدن خیلی سخته. عین نیش خنجر به قلب آدم فرو میره. ولی بسپارشون بخدا. و تا میتونید و شرایطش دارید. ازشون مخفی کنید درمان و. دکتر رفتناتون. نگید دکتر هستیم. بگید میریم گردش. پارک. پیک نیک. اصلا به روی خودتون نیارید گلم. چون همین آدما وقتی بفهمن بچه ای بتای وی اف دنیا اومده هزار جور انگ بهش میزنن تحقیرش میکنن. و حتی به سن ازدواج که رسید به دهن همه میندازن اینو نگیرید مثل مادرش نازا میشه و کلی باید خرجش کنید. حالا اگه نگن بچه خودشون نیست. که دیگه بدتر میشه. تو روخدا تمام سعیتون بکار بگیرید. کسی از را تون باخبر نشه. نوبت دکتر داری یه جوری جیم شو. یه روز بگو خونه دوستم دعوتم یه روز مادر و خواهر وخاله و اینا ازفامیل خودت بهانه کن. چه لزومی داره بدونن شما دکتر میرید. حتی اگه پیششون زندگی می‌کنید بازم میتونید اوضاع کنترل کنید. فقط باهاشون درگیر نشید. هرچی گفتن محل ندید تا کارتون به سرانجام برسه. روزی هم که به امید خدا مشخص شد بارداری. بخواب و فیلمی بازی کن که افتادی کمرت ضربه دیده و مجبوری مدتی فقط بخوابی. تمام. بشین فکر کن برنامه بریز که چطور خودتو شوهرت باهم هماهنگ بشید که کسی متوجه نشه. منو جاریم و مادرشوهرم اینا همسایه ایم. تو یه مجتمع هستیم. ولی باکلی فکر ازقبل و برنامه ریزی. از زیر دستشون در میریم. چیکار کنیم مجبوریم. کاشکی انسان بودن و مارو درک میکردن همراهیمون میکردن. 

ممنون عزیزم ،امروز روز ۹ انتقالم ،چه دعایی ؟

تو پستای قبلی گفتم. تو کتاب کلیات مفاتیح الجنان. فهرست حواشی. نوشته دعا برای پسرشدن حمل. 

برو پیداش کن. و بزار جلو چشمت باشه تا فراموش نکنی. تا به موقعی بخونی. نوشته شرایطش. چیز خاصی نیست. یه خط آیه. با شرایط خودش که گفته طبق اون انجام میدی. و به اذن خدا. فرزند پسر میشه. اسمش باید هرچی میزاری با محمد شروع بشه. 

2810