2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043034 بازدید | 684284 پست
حتما میخواد پرونده ات رو ببینه و کارایی که تا حالا انجام دادی رو بدونه یه راهی بذاره پیش پات ....بگه ...

آخه پرونده روک ب من نمیدن. من فک کردم نامه دکترمنظورشونه ک نشون بدم ک مثلا دکترم برای دکتر رخ گیره نوشته. ای خدامیترسم با بامبول دربیارن قبول نکنن ویزیت بشم

دورت بگردم الهی حاجت روایی خودت مامان مهربون🙏🥰😍❤️‍🔥

😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه پرونده روک ب من نمیدن. من فک کردم نامه دکترمنظورشونه ک نشون بدم ک مثلا دکترم برای دکتر رخ گیره ن ...

بنظرم تلفنی ازشون بپرسید که منظور از مشاوره نازایی چیه؟ 

هرچند منم فکر میکنم منظورش نامه دکتر زنان باشه ولی ممکنه یهو یه چیز دیگه مدنظرشون باشه باز نذارن ویزیت بشین🥴

بنظرم تلفنی ازشون بپرسید که منظور از مشاوره نازایی چیه؟ هرچند منم فکر میکنم منظورش نامه دکتر زنان با ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم🥰❤️‍🔥 آره فرداحتمازنگ بزنم خداکنه جواب بدن منم میترسم ازخوابم بزنم برم😜ولی راهم ندن.یعنی همه کارمون شده استرس واسه ی گوشی جواب دادن باید دعاکنیم

بنظرم تلفنی ازشون بپرسید که منظور از مشاوره نازایی چیه؟ هرچند منم فکر میکنم منظورش نامه دکتر زنان با ...

عزیزم تومیتونی آنتی تی پی او ب تیروئید ربط داره؟ یعنی ممکنه کسیکه تیروئیدش نرمال باشه ولی آنتی بالاباشه؟ 

عزیزم تومیتونی آنتی تی پی او ب تیروئید ربط داره؟ یعنی ممکنه کسیکه تیروئیدش نرمال باشه ولی آنتی بالاب ...

سلام عزیزم

من آنتی تی پی اوم بالاس 

ولی تیروئیدم نرماله

دکتر غدد گفت در آینده احتمال داره کم کار بشه

سلام عزیزممن آنتی تی پی اوم بالاس ولی تیروئیدم نرمالهدکتر غدد گفت در آینده احتمال داره کم کار بشه

حالا من یه سوال از تو دارم 😁

من دوبار منفی شدم بنظرت بخاطر این نیست؟چون بهرحال بیماریه خود ایمنیه

ممنون مهتاب جان. آخه دفه پیش لبه مرز بودم گفتم شایدخوابم خوب نبوده وگرنه همه شرایطش رعایت کرده بودم ...

منم فقط با قرص خواب میتونم بخوابم،از فکر و خیال بیدارم همش، حتی اگه صبح زود بیدار بشم و روزم اصلا نخوابم، شب خواب ندارم، تنها موردی هم که نتونستم تو اصلاح سبک رعایت کنم همین خواب بود 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب چهل و دوم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@avaaajon    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴

۳۲_marshmaloo🏴

۳۳_پروانه۲۱🏴

۳۴_شیلا۲۸🏴

۳۵_آوا66آریا🏴

۳۶_الا11543🏴

۳۷_هیوا666🏴

۳۸_nesa66🏴

۳۹_atefeh88🏴

۴۰_ atitalebi🏴

۴۱_shervin68🏴

42_avaaajon🏴

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منم پارسال با آی یو آی مثبت شدم ولی خارج رحمی شد، دکترم توی اصفهان خیلی سرشناسه ولی نمیدونم عالی هست ...

منم یکبار طبیعی باردار شدم خارج رحمی میفهممت چقدر اذیت شدی اما از چند دکتر پرسیدم کفتن وقتی فقط یکبار اتفاق افتاده نیاز به پیگیری نداره،اگه کارش خوبه بهش اعتماد کن مشورت کن بببن چی میگه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ان شاالله مثبت میشی و بهانه نی نی رو میاری ک نمیتونم و..

قربانت همچنین شما😍🥰

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ممنون ک جواب دادی عزیزم . منم نسبت ب قبلیا استراحتم کمتره تو قبلیا دو سه روز اول اصلااا بلند نمی‌شدم ...

ان شالله خیره،منم از هیچ دکتری نشنیدن استراحت مطلق خوبه دو تا دوستم که شاغل بودن یکیش فقط روز انتقال مرخصی داشت اونیکی سومین روز برگشت وشکر خدا هردو هم مثبت شدن اتفاقا چون فکرشون درگیر کار بود متوجه گذر زمان نمیشدن استرشو نداشتن این عالیه به یکیش من زنگ زدم دختر جواب ازمایش چی شد گفت مگه امروز باید میرفتم🥴 به من توصیه ها این بود ؛ ادویه ممنوع ، بلند کردن جسمسنگین ،نزدیکی،حمام اب داغ،زیاد خم وراستشدن،جارو دستی ممنوع.حتی دکترم میگفت برو برای خودتشام خوشمزه پر پروتئین بپز😅

ب نظر من اگه بعد انتقال بپر بپر نکنیم یا کارای سخت انجام‌ندیم که باعث خستگی زیاد میشه هیچ اتفاقی نمی ...

دقیقا همینه دکتر میگفت فکر کنبارداری ببین چه کارهایی خطرناکه همونو انجام نده.دراز کش کلا کسل کننده هم میشه مدام روزشماریم اما خودمونو مشغول کنیم زودترم میگذزه

دوستانی ک آزمایش پرولاکتین دادین میشه راهنمایی کنین.بچه هایی ک آزمایششون نرمال بوده جوابش 8ساعت کامل ...

بیمارستانی که من میرفتم نهایت ۹/۵ ازمایش میگرفت شرایط هم یه برگه دادن چندتا کار ممنوعه بود برای خواب هم حداقل ۸ساعت بود،فردا صبح زود بیدار شو عصر هم نخواب شب مطمئنا خسته میشی و زودتر میخوابی تنها راهش اینه

سلام عزیزممن آنتی تی پی اوم بالاس ولی تیروئیدم نرمالهدکتر غدد گفت در آینده احتمال داره کم کار بشه

ممنون عزیزم ک جواب دادی. پس بایدآزمایش بدم انشاءالله ک مشکلی پیش نمیاد ویتامین دی و سلنیوم برای تی پی او بالا خیلی خوبه اگ ب اندازه نیازبدنت این دوتارو استفاده کنی هم تی پی کنترل میشه هم کم کاری نمیگیری زیاده روی نکنی ک باعث مسمومیت میشه

2810