2777
2789
عنوان

خاستگار

298 بازدید | 34 پست

تایپیک قبلی بهتون گفتم ک یه آقایی تو ثبت احوال هی پیگیر من بود 

مثلا هی می‌پرسید جداشدین؟خونتون کجاست؟و..

بعدش زل می‌زد بهم واصلا چشم ازم بر نمی‌داشت هی حس میکردم ک خیلی هیز و من بدم میومد 

دیروز رسما ازم خاستگاری کرد و من جواب رد دادم 

حس میکنم چون جدا شدم اومده سمتم 

ب نظرتون اگر یه بار دیگه زنگ زد و اجازه خاستگاری خواست چی بگم؟

از این پسرایی هست ک تا میگی سرم درد میکنه میگه الهی بگردم🤢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرد هول👎🤡

❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌ مسیحی هستم😍 به نام خدایی ک مارو فرزند خودش خطاب کرد نه بنده✝️🥺۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه

اینجور ک ب تو نگا میکرده معلومه خیلی هیزه قبول نکن

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

فکر نمیکنم احساست دروغ گفته باشه
نگاه هیز و....

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

حالا یه سوال 

منم با خودم گفتم هول و نشناخته درخواست داده 

اما کسی ک واقعا تو اداره از یکی خوشش بیاد وو میدونه ک دیگه قرار نیس طرف و ببینه چطوری باید درخواست بده؟

حالا یه سوال منم با خودم گفتم هول و نشناخته درخواست داده اما کسی ک واقعا تو اداره از یکی خوشش بیاد و ...

ببین شاید من زیادی اسون گیرم ولی اینبار گفت من بودم شماره بابامو میدادم بهش😬

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ببخشید یه سوال پرسیدم میشه ب سوالم جواب بدی

خب پس بیشتر باهاش اشنا شو ببین چطوره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
ببین شاید من زیادی اسون گیرم ولی اینبار گفت من بودم شماره بابامو میدادم بهش😬

خب چون من یه بار جداشدم میترسم انتخاب اشتباه بکنم 

یعنی هرکسی ک خوشم اومد باید شماره پدرم و بدم؟

2810