2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043274 بازدید | 684295 پست
من خودم همیشه صبح ناشتا میرم آزمایش ولی تو این تاپیک بچه ها بعد از ظهر هم میرفتن نه نگران نباش اگه ا ...

ممنون عزیزم

آره واقعا خیلی ازمایش مزخرفیه😤 میگم  پیش دکتر رخ گیره دفه پیش رفتم اجازه ندادن دکتروببینم مدارکم کامل نبود. گفته سونو تی وی ببرم ومشاوره نازایی. منظورش ازمشاوره نازایی چیه؟ هرکی میدونه جواب بده

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

🖤شب اول

به نیت حاجت روایی:

@leila193    

۱- leila193‍

۲- rose_710

3- ریحانه57

۴- آسمانیترینم

۵- آسمان1402

۶- پونه۰۰

۷- مهتاب۴۴۴

۸- سپیدارجوجو

۹-فردایی_روشن

۱۰- nesa66

۱۱- ۵golnarges

۱۲- atitalebi

۱۳- sooohaa

۱۴- favali

۱۵-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مهتاب جان. آخه دفه پیش لبه مرز بودم گفتم شایدخوابم خوب نبوده وگرنه همه شرایطش رعایت کرده بودم ...

شانسی شب ازمایش یا یه اتفاقی می افته که دیر میخوابم یا مثلا میخوام به خودم تلقین کنم که آرامش آرامش تا نتیجه خراب نشه بدتر استرس بیخود میگیرم بیخواب میشم🤣🤣🤣🤣

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خداروشکر ک نرمال بود. تیروئید اگ خیلی کمه انشاءالله بادارو رفع میشه. مهتاب جون آنتی تی پی او ب خودتی ...

ممنونم

قبلا سابقه کم کاری داشتم با دارو تنظیم میشه ان شا الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
شانسی شب ازمایش یا یه اتفاقی می افته که دیر میخوابم یا مثلا میخوام به خودم تلقین کنم که آرامش آرامش ...

دقیقااااااا منم😬😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزمان شا الله دلت شاد بشه فاطمه جون

😘😘😘❤️

دوستانی ک آزمایش پرولاکتین دادین میشه راهنمایی کنین.بچه هایی ک آزمایششون نرمال بوده جوابش 8ساعت کامل ...

عزیزم منم مشکل خواب برای ازمایش پرولاکتین دارم. سعی میکنم شب زودتر بخوابم ولی معمولا ۶ ساعت یا ۷ ساعت میشه حداکثر و تاثیر منفی هم نداشتهروی جواب. دیگه حداقل ۶ ساعت سعی کنین بخوابین. دو ساعت بعد از بیدار شدن هم کافیه  نیاز نیست سه ساعت بشه. یه سری شرایط دیگه هم داره مثل نخوردن لبنیات در ۴۸ ساعت گذشته، نبود فشار در ناحیه سینه از ۲۴ ساعت قبل ( بهتره شب قبل سوتین نپوشین). نداشتن رابطه جنسی  شب قبل ازمایش. انجام ندادن ورزش و فعالیتهای سنگین از ۱۲ ساعت گذشته. داشتن ارامش و دوری از اضطراب و استرس نیم ساعت قبل از ازمایش.

در کل استرس خیلی تاثیر منفی داره. بهتره از نیم ساعت قبل تو ازمایشگاه با ارامش بشینید و از پیاده روی قبلش هم پرهیز کنید

ممنون عزیزمآره واقعا خیلی ازمایش مزخرفیه😤 میگم پیش دکتر رخ گیره دفه پیش رفتم اجازه ندادن دکتروببین ...

حتما میخواد پرونده ات رو ببینه و کارایی که تا حالا انجام دادی رو بدونه یه راهی بذاره پیش پات ....بگه که چیکار باید انجام بدی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دخترا..من زایمان کردم

تبریک میگم عزیزدلم😍😍😍 خدا حفظش کنه🤗❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
شانسی شب ازمایش یا یه اتفاقی می افته که دیر میخوابم یا مثلا میخوام به خودم تلقین کنم که آرامش آرامش ...

😆😆😆دقیقا من ک همیشه باکم خابی یابی خوابی آزمایش دادم😐نمیدونم دقیقه یان توکل بخدا😛

2810