2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043044 بازدید | 684284 پست
عزیزم اگر سنت زیر ۳۵ سال هست و میتونی یه مرکز خوب بری که بتونی جنین های خوب فریز کنی عالی میشه ،کامل ...

عزیزدلم ممنون که جواب دادی و راهنمایی کردی   سی سالمه ولی فعلا که کاسه چه کنم چه کنم دست گرفتم، توی مدت این هفت سال انتظار هرکاری از دستم برمیومد کردم ولی خدا نخواست اما خب آی وی اف رو فکر کنم هنوز جا داره بازم امتحان کنم اما بخاطر هزینه ها من از اول تو‌ مرکز دولتی بودم،دیگه نمیدونم چقدر این مسئله روی نتیجه تاثیر میگذاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکر خدا عزیزم، انشاالله مثبت میشی

😘😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزدلم ممنون که جواب دادی و راهنمایی کردی سی سالمه ولی فعلا که کاسه چه کنم چه کنم دست گرفتم، توی ...

من هشت سال پیش با ای یو ای جواب گرفتم و باردارشدم،اون زمان ۲۸ سالم بود اما حالا دوساله حتی از ivf جواب نمیگیرم و چقدر دکترم نق میزنه و دعوام میکنه چرا بعداز چند سال اومدی تو که شرایطتو میدونستی و فلان، میخوام بهت بگم سن خیلی فاکتور مهمیه من چون بخاطر کار همسرم مدام تو شهرهای مختلف بودم نمیتونستم یه جا پرونده باز کنم و پیگیر باشم،تو هم تمام تلاشتو بکن.ربطی به دولتی و خصوصی هم نداره منم دولتی میرفتم وباردار هم شدم حالا هم دولتی میرم مهم دکترته که داروهای مناسب وضعیتت با دوز درست بنویسه.سنت هنوز کمه باز هم جا داره تلاش کنی ببین از شهرهای اطرافتون موسسه خوب یا دکتر خوبی هست ارزششو داره برای ذخیره جنین بری بعد که خیالت راحت شد فقط انتقالت میمونه هرزمان خواستی برو

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دخترا من دوشنبه انتقال داشتم و از صبح امروز حالت های پریودی و حس گرفتگی و کمی درد شکم دارم نمیدونم چ ...

نشونه خوبیه عزیزم بنظرم دارن لانه گزینی میکنن 

منم سر دخترم همون روزهای اول درد پریودی اومد سراغم 

اینسری هیچ علائمی ندارم ولی سپردم بخدا میدونم بهترین رو برام می‌خواد ❤️

خداجونم شکرت       

بچه ها بعد انتقال همش دراز میکشین؟

من خییییییلی خسته شدم🥺 کمر و پهلوهام درد گرفته بس ک درازیدم. تو مرکز هم گفتن دو سه روز اول استراحت نسبی بعد زندگی عادی. قبلاً راحت میگذروندم مث اینکه پیری داره خودشو نشون میده کم کم😅

با اینکه این بار پنجممه انتقال میدم ولی انگار بار اوله‌ و هیچی نمیدونم😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نشونه خوبیه عزیزم بنظرم دارن لانه گزینی میکنن منم سر دخترم همون روزهای اول درد پریودی اومد سراغم این ...

وای خدا دلتو شاد کنه کلی استرس داشتم نکنه الان پریود شم برای من چون امپول دیفرلین تجویز کرد دکترم دو پنجاه روزی میشه نشدم قشنگ شکمم بزرگ و ورم کرده ست🥴و باعث شد کل برنامه هامبریزه بهمقرار بود خرداد انتقال بدم که ماه ارومی بود برام دور از هر استرس و تنشی اما نشد😭وای که نگم چقدر شهریور برام ماه پراتفاقیه هم برای درسم مجبورم برم شهر دور هرکاری کردم نشد جابجا کنم اموزش گفته باید بیایی دفاعمه☹️ هم سه تا عروسی فامیل نزدیک دارم موندم چه کنم امادگیشو ندارم حوصلشو هم ندارم چه بهونه ای میتونم بیارم و نرم یعنی خفم میکنند خلاصه کلا تو استرس و روزشماری هستم چه مثبت چه منفی تکلیفم مشخص شه و بتونم برحسب شرایطم برنامه ریزی کنم

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
قربوووونت برم 😘😘❤️❤️❤️ ان شالله ذوق خبر خوش شماروبکنیم😍آره نگران از فریز در اومدن این آخرین جنین ...

دورت بگردم عزیزدلم الهی آمین. خداروشکر هفت خان وردکردی. ان‌شاءالله همین آخرین جنینات محکم بهت میچسبن ومستاجرقلب مهربونت میشن 🥰❤️‍🔥😍

بچه ها بعد انتقال همش دراز میکشین؟من خییییییلی خسته شدم🥺 کمر و پهلوهام درد گرفته بس ک درازیدم. تو م ...

عزیزم دکتر من کلا با کلمه استراحت مشکل داره بلافاصله بعداز انتقال هم ترخیص میکنه و جالبه چقدر هم درصد موفقیتهای انتقالش نسبت به همکارانش در اون بیمارستان زیاده ورییس بخش ناباروری هم هست🥴.منم دو روز اول رو بیشتر دراز کشیدم اما حالا پا میشم کارهامو اروم وبا احتیاط انجام میدم حالا من نمازمو نشسته میخونم دکتر مهرنوش امیری دیروز تو اینستا دیدم تو پستی در مورد ای وی اف توضیح داده و گفته نماز هم مشکلی نداره میتونید بخونید منظورش عادی،گاها فکر میکنم زیادی سخت میگیریم مگه جنین از رحم سر میخوره میپره بیرون🤭نمیدونم دیگه چی درسته چی غلط توکلت علی الله🥰

دوستانی ک آزمایش پرولاکتین دادین میشه راهنمایی کنین.بچه هایی ک آزمایششون نرمال بوده جوابش 8ساعت کامل خوابیدن؟ چندساعت خوابیدین؟ من مشکل خواب دارم یعنی 2روزم نخابم بازنمیتونم خواب باکیفیت داشته باشم دکترگف قرص خواب نبایدبخوری البته توروزخوابم میاد ولی شب ک میشه سرحال میشم. مغزمن با ساعت خارجیاتنظیمه😜😆و سوال دیگه 2ساعت بعداز بیدارشدن کافیه یا3ساعت؟ چون هرجای چیزگفتن.توسایت نوشته 8تا10صبح انجام میشه درسته؟ یعنی از10ب بعددیگه آزمایشگاه ارمایشونمیگیره

من هشت سال پیش با ای یو ای جواب گرفتم و باردارشدم،اون زمان ۲۸ سالم بود اما حالا دوساله حتی از ivf جو ...

منم پارسال با آی یو آی مثبت شدم ولی خارج رحمی شد، دکترم توی اصفهان خیلی سرشناسه ولی نمیدونم عالی هست یا نه، نمیدونم باهاش ادامه بدم یا نه

وای خدا دلتو شاد کنه کلی استرس داشتم نکنه الان پریود شم برای من چون امپول دیفرلین تجویز کرد دکترم دو ...

ان شاالله مثبت میشی و بهانه نی نی رو میاری ک نمیتونم و..

دورت بگردم عزیزدلم الهی آمین. خداروشکر هفت خان وردکردی. ان‌شاءالله همین آخرین جنینات محکم بهت میچسبن ...

الهی آمین ان شالله با دعاهای شما😍❤️❤️

عزیزم دکتر من کلا با کلمه استراحت مشکل داره بلافاصله بعداز انتقال هم ترخیص میکنه و جالبه چقدر هم درص ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم . منم نسبت ب قبلیا استراحتم کمتره تو قبلیا دو سه روز اول اصلااا بلند نمی‌شدم حتی غذا رو هم حالت درازکش و نیمه نشسته میخوردم فقط برا سرویس و نماز نشسته پا میشدم. ولی این دفعه از همون اول راه میرم برا غذا راحت می‌شینم ولی بازم کمر درد و پهلو درد دارم ب خاطر درازیدن😬

دوستانی ک آزمایش پرولاکتین دادین میشه راهنمایی کنین.بچه هایی ک آزمایششون نرمال بوده جوابش 8ساعت کامل ...

واااااااای دقیقا مثل منی😂😂

آخرین بار از خانومه که نمونه رو میگرف پرسیدم گفت نه خواب شب اهمیتی ندارد مهم اینه سه ساعت قبل آزمایش بیدار شده باشی، ناشتا باشی و پیاده‌روی و استرس و تحریک سینه نداشته باشی. من اون دفعه فقط ی ساعت تونسته بودم بخوابم .

آره بعد ساعت ۱۰ دیگه نمیگیرن

2810