2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
نه نشکل کبدی نداشتم.برای پاکسازی داد. واینکه شنیدم کبد توی لانه گزینی خیلی تاثیر دارهروغن نارگیل رو ...

ممنون مهربونم قشنگ توضيح میدی❤️‍🔥🥰 عزیزم هیچکس نمیدونه اون مایع چیع😐ازلحاظ جسمی داغانم😆 

سلام خواهر قشنگم چقدر تو مهربونی .خدا حافظ دختر و خانوادت باشه إلهی هرچه در دل داری برآورده بخیر بشه ...

سلام آترین جونم خوبی خدا‌شاهده ب یادت بودم پیامتودیدم خوشحال شدم😍😍😍😍😍 عزیزم چ خبرازخودت.؟نگوک دست رودست گذاشتی ناراحت میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهربونم قشنگ توضيح میدی❤️‍🔥🥰 عزیزم هیچکس نمیدونه اون مایع چیع😐ازلحاظ جسمی داغانم😆

پیش دکترای مختلف با تخصص های مختلف برید

مثلا گفتید حس میکنید برای روماتیسم اگر اشتباه نکنم باشه 

خب پیش متخصص این بیماری برید

قطعا راهی هست. نا امید نشو

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب شانزدهم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@فطررس‍ 

۱_ فردایی روشن🏴
۲_🏴 رادیس۱۲
۳_ rose_710🏴
۴_ ‍alaae🏴
۵_ سپیدارجوجو🏴
🏴۶_رکسانا۱۴۰۰
۷_houra1400🏴
🏴۸_پروانه۲۲
🏴۹_داداشممم
🏴۱۰_زین
۱۱_happygirls🏴
12_نگار80🏴
13_عبدالواحد🏴
۱۴_یامنان🏴
۱۵_پونه۰۰🏴
۱۶_فطررس🏴
۱۷_tamana366
18_favali
19_اهسته
۲۰_Artin_arsen_artina
21_poweroflove
22_آسمانیترینم
۲۳_نیاز6973
24_هدیه۹۹
۲۵_zohrehjafari
۲۶_ssseffat
۲۷_سمی64
۲۸_5golnarges
29_نهال6467
30_ونوشه۶۶ _زهرا
۳۱_زلیخاه۱۴۰۲
۳۲_marshmaloo
۳۳_پروانه۲۱
۳۴_شیلا۲۸
۳۵_آوا66آریا
۳۶_الا11543
۳۷_هیوا666
۳۸_nesa66
۳۹_atefeh88
۴۰_ atitalebi
۴۱_shervin68
42_avaaajon
43_بانو۱۱۳
۴۴_گل_ نقره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
آلاجون 2تاش باهم نمیشه خورد؟ احساس میکنم من ی تاپیک خوندم خانمی گفتن پرد نیز لون و تاکرولیموس داشتن ...

نمی‌دونم واقعیتش اون موقع یادمه ک دکتر گف پردنیزولون رو قطع کنم و تاکرولیموس رو بخورم.

دکتر زرنانی گف نیازی ب سرم ivig نداری. دسترسی ب هر دو  دکتر ایمونولوژیستم سخته ک بپرسم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم‌ چند بار پانکچر کردی؟به نظر من تخمک اهدایی بگیر و خودتو راحت کن.مهم اینه که تو رحم خودت رشد می ...

من فقط یکبار رفتم. راستش پسرم سرطان داره ولی دخترم سالمه. همسرم میگه اهدایی بگیریم که خدای نکرده بچه مریض دوباره نیاریم چون دکترا گفتن بیماریش ژنتیکه. بنظرشما اهدایی بگیرم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
من فقط یکبار رفتم. راستش پسرم سرطان داره ولی دخترم سالمه. همسرم میگه اهدایی بگیریم که خدای نکرده بچه ...

از کجا میدونید که ژن اهدایی سالمه؟

خب بعضی از بیماریها ارثی هست مثل سرطان .حتی ممکن از نسل قبل به ارث برسه

و شاید تو ژن همسرتون بوده. مگه معلوم شده که تو ژن شما بوده که فکر میکنید با اهدایی حل میشه؟

از کجا میدونید که ژن اهدایی سالمه؟خب بعضی از بیماریها ارثی هست مثل سرطان .حتی ممکن از نسل قبل به ارث ...

ممنون که راهنمایی کردید باید با دکتر ژنتیک صحبت ‌کنم حتما. اصلا به این قضیه فکر نکرده بودم 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
ممنون که راهنمایی کردید باید با دکتر ژنتیک صحبت ‌کنم حتما. اصلا به این قضیه فکر نکرده بودم

قربونت برم عزیزم

انشاالله خدا بعت فرزندان سالم و صالح بده و به حق این ماه عزیز حضرت ابوالفضل دست شفاعت بکشه به پسرت و سلامتیش رو بدست بیاره

سلام عزیزم خوبی؟بیادتم💗

سلام شروین‌جان... قربون محبتت💙
چقدر این به یاد بودن‌ها و شنیدنش از یه دوستِ بامعرفتِ مجازی؛ به آدم حسّ خوب میده...
خدا یکی‌یه‌دونت رو برات حفظ کنه عزیزم...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
آلاجون 2تاش باهم نمیشه خورد؟ احساس میکنم من ی تاپیک خوندم خانمی گفتن پرد نیز لون و تاکرولیموس داشتن ...

عزیزم دکتر بمن سرم آی وی آی جی دو روز قبل از انتقال داد و همزمان پردنیزولون و تاکلرولیموس داشتم بعد از مثبت شدن تاکرولیموس رو قطع کرد الان فقط پردنیزولون رو میخورم

ااای جاااانم الهی شکر😍😍😍ان شالله ب سلامتی تا آخر.خیلی ممنونم ک ب یاد مام بودی❤️❤️😘😘

فدات بشم عزیزم انشاالله سال دیگه همین موقع فرشته کوچولو صحیح و سلامت تو بغلت باشه

2810