2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042856 بازدید | 684276 پست
آلا جان به یاد شما و فردایی روشن اومدم اینجا.الهی زودتر خبر نی نیهاتون رو بیاد بدید خوشحالمون کنید

قربوووونت برم عزیزم ❤️😘😘😘 ان شاالله با دعای شما

شما در چ حالین؟ خوبه همه چی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلاممن امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب فرشته کوچولوم تشکیل شده بود بخدا تو اون لحظه همش بفکر شماها ...

ااای جاااانم الهی شکر😍😍😍

ان شالله ب سلامتی تا آخر.

خیلی ممنونم ک ب یاد مام بودی❤️❤️😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب پانزدهم 🖤

به نیت حاجت روایی @   

@پونه00    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰🏴

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس

۱۷_tamana366

18_favali

19_اهسته

۲۰_Artin_arsen_artina

21_poweroflove

22_آسمانیترینم

۲۳_نیاز6973

24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari

۲۶_ssseffat

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من برای انتقال دوم ایمنی و انعقادی رو داده بودم که نشدو چون کیست آندومتریوز داشتم سیکل قبل از انتقال ...

عزیزم شربت گیاهی برای کبدواسه چی داده؟ مشکل کبدی داشتی؟ روغن نارگیل وچرا استفاده کردی؟ منم استفاده کردم تواینیستاطب سنتی گف روغن نارگیل دورناف جهت عقربه های ساعت برای پاکسازی رحم ازعفونت ولی بازمایع دیده شدبااینکه استفاده کردم 

سلاممن امروز رفتم سونو و خدا رو شکر قلب فرشته کوچولوم تشکیل شده بود بخدا تو اون لحظه همش بفکر شماها ...

وای لیلاجونم بهترین خبرامروزم بودک شنیدم😍😍😍😍😍😍😍😍خداروهزارمرتبه شکرعزیزدلم انشاءالله 120سال قلبش برای تو باباش بتپه. ممنون ازاینکه تواون لحظه حساس بازب فکرمابودی ومارویادکردی خیلی مهربونی نازنینم🥰❤️‍🔥

ای جانم عزیزم مبارکت باشه

من خیلی استرس داشتم برات، از صبح چند بار چک کردم که ببینم جواب سونو چی شده،  خدا رو شکر  ❤️❤️❤️

یکبار دیگه بگو بتاهات چند بود و چه روزهایی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

خدا روشکر عزیزم 

بهت تبریک میگم ،انشالله بارداری راحتی داشته باشی 

ممنون که به فکر ما بودی ♥️♥️♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خدا رو هزاران بار شکر عزیزم

خیلی خوشحال شدم برات و ممنون که به یاد منم بودی.🥹🫂

ان شاالله تا آخر به خوبی بگذره و به سلامت بغلش بگیری.😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810