2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042881 بازدید | 684276 پست
سلام سحر بانو جون، شما كه فيزيوتراپي رحم انجام دادين، همون فيزيوتراپي لگن هست؟؟

سلام عزیزم توی نسخه برای بیمه فیزیوتراپی لگن مینویسن ولی با هم فرق داره این فقط روی رحم کار میکنن که خونرسانی به رحم زیاد میکنن برای منکه خیلی خوب بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا روز پنج تخمدانم شدید درد داشت ولی دیگه قطع شده

نمیدونم باز تست بزنم یا دیگه یه شنبه برم آزمایش!به قول شما بدون علامت انگار آدم ناامید میشه البته سری قبل من خیلی کمر درد و نفس تنگی داشتم ولی منفی شدم 

نمیدونم باز تست بزنم یا دیگه یه شنبه برم آزمایش!به قول شما بدون علامت انگار آدم ناامید میشه البته سر ...

منم منتظرم روز ده بشه تکلیفمو بدونم بکل نا امیدم انتقال من فرش بود 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام عزیزم خودتونینی خوبین الحمدلله؟ عزیزم این روش اشتباهه دیگ خواهرمنم انقد دوشید ب شیشه شیرعادت کر ...

بخدا نی نی داغونم کرد..بخیه هام خیلی درد میکنن از بس نشسته م..

تازه دوساعت نی نی بیدار بود و تلاش خودمو کردم و سینمو نگرفت.نوک سینه هام پهنن..

خیلی با روغن هم ماساژ دادم ولی بیفایده.نمیگیره..

منم منتظرم روز ده بشه تکلیفمو بدونم بکل نا امیدم انتقال من فرش بود

من فریز بودم همه رو، فرش بهتره یعنی؟ گفتم اگه منفی شدم دوباره برم تخمک کشی تا فرش انتقال بدم، نظر بقیه چیه؟!!!

من فریز بودم همه رو، فرش بهتره یعنی؟ گفتم اگه منفی شدم دوباره برم تخمک کشی تا فرش انتقال بدم، نظر بق ...

نه عزیزم ربطی نداره خواست خداست تا خدا نخواد نمیشه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام عزیزم خودتونینی خوبین الحمدلله؟ عزیزم این روش اشتباهه دیگ خواهرمنم انقد دوشید ب شیشه شیرعادت کر ...

اصلا تو خواب دهنشو باز نمیکنه..بخدا لباشو غنچه میکنه و سفت میگیره و مقاومت میکنه ک نذارم دهنش..

موقع ک بیداره سینه رو سمتش میبرم کریه میکنه و یا دستاش فشار ب سینه م میاره ک نمیخوام..

اصلا تعحبه ی بچه  ی هفته ای ایقد مقاومت میکنه..

2810