2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042928 بازدید | 684276 پست
انبه ضرر نداره؟شوهدم میخواد بخره میگم یه وقت برای من بد باشه چون گرم

منم شنیدم گرمیه ،تو بارداری خوب نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستان ببخشید سوال دارم خارج ازبحث اینجاست ازتون عذرخواهی میکنم پیشاپیش بخاطرسوالم ولی خیلی آزارم میده هرکی تونست کمکم کنه.من صورتم خیلی لاغره واقعااعتمادبنفس ندارم همش ماسک میزنم اگ بیرون یادکتربرم زیرماسک حالم بدمیشه نفسم تنگ میشه ولی خجالت میکشم بدون ماسک😭😔 ازاینورم بخاطرقرص روماتیسم ودارای هورمونی صورتم لک آورده ازخودم بدم میاد تااین داروهارو میخورم نمیتونم واسه لکم کاری کنم چون بازقرصم باعث لک میشه وبی فایدس میخواستم بدونم کسی بوده روماتیسم داشته باشه تزریق چربی انجام بده ب صورتش؟ ضررداره یانه؟ آخه یجاخوندم واسه دردهای روماتیسم چربی تزریق میکنن میگم پس مشکلی نداره واسه صورتم انجام بشه؟! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایام پریودی و اخر سیکل(چند روز مانده به پریود )ممنوعهمراقب باش خودت رو نسوزونی🙃

ممنونم 😍🐣

نمیدونم طبیعی هستم یا ن🤭 ولی هرچی ب سیکل iui نزدیک میشم ذوقم بیشتر میشه

عزیزم جلو جلو حلالیت بطلبم بابت این همه سوال🙈

انقد راجبش فکر میکنم دیوونه شدم

شرمندتم🤍

از امروز میخوام شروع کنم به خوردن گرمی مثل دمنوش های بانوان ،زنجبیل هم میارم تو رژیم ، سیاهدانه رو ریختم تو اب از اون اب بخورم ، کاچی ، نخود اب ( اینو مطمئن نیستم دارم درست تهیه میکنم یا اشتباه ، 

« نخود + عصاره قلم ک از قبل گرفته بودم+ پیاز خام + ادویه معمولی گذاشتم بپزه» )

اون دستوری ام که بهم گفتی رو از امشب میخوام استفاده کنم🫣

فقط یه سوال : پریود که بشم باید به دکتر زنگ بزنم ، بهم داروی هورمونی بده ، مصرف اینا تو اون تایم مجازه؟( بعد از پریود همراه با دارو های هورمونی)

زودتر از این شرایط استفاده نداشتم🥲

۹ مرداد پریود میشم

راستی شنیدم اونایی ک زودتر پریود میشن رحمشون سرده مطمئن نیستم حقیقت داره یا نه 

منم تازه ۳ ماهه سیکلم شده ۳۰ روزه همیشه ۲۶ روزه بود

الان یعنی رحمم داره گرم میشه؟

شبکه بهداشت محلمون داخلش آزمایشگاه داره ... بنظرت آزمایشگاهش دقیق هست؟ مثلا پرولاکتین و تیروئید رو اونجا بدم؟

میخوام حجامت هم بکنم... حساسیت فصلیم از اول بهار خوب نشده  یا باید امپول بزنم یا قرص بخورم ، یکی میگفت با حجامت خوب میشی، هم اینکه جنینم از خون تازه تغذیه کنه 

ببخشید سوالام زیاد بود حلالم کن♥️🫂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=346005014]تیترت بر اساس چند هفته هست🥹❤️ وییی خدا 🤤[/QUOTEفک کنم ۴۰هفته هست عزیزم الان ۳۸هفت ...

😍♥️

خیلی برات ذوق دارم قشنگم

تورو از سال ۹۷ میشناسم تو تاپیک بید مجنون، واقعا از ته ته قلبم خیلی خوشحالم که به این قشنگی معجزه خدا برات رقم خورده

انشالله زایمان راحتی داشته باشی 🤍🫀

وای 😍🤤 اون لحظه که میزارنش تو بغلت..

اینارو تصور کن تا استرست کمتر بشه ..

شماهم میخوای طبیعی زایمان کنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سال91ازدواج کردی عزیزم

دورت بگردم اره قشنگم

ولی اواخر ۹۱ بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه روغن سیاهدونه بمال رحمو تخمدونت بگوهمسرت ماساژ بده چن دیقه ماساژ بده ک گرمای پوستتوحس کنی خون ...

چشم ممنون 😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم 😍🐣نمیدونم طبیعی هستم یا ن🤭 ولی هرچی ب سیکل iui نزدیک میشم ذوقم بیشتر میشهعزیزم جلو جلو حلا ...

ببخشید من جواب میدم

نخوداب اینجوری که یه پیاز رو با روغن زیتون تفت میدی سبک که شد نخود خیس خورده رو میریزی و تفت میدی بعد زردچوبه و چوب دارچین و مقداری بلغورگندم برای لعاب دارشدن و همون آب قلم که گفتی.موقع خوردن هم آبلیمو  بزن که همه آهنش جذب بدنت بشه.

برای اینکه بدونی رحم گرم دستت رو بذار زیردلت وقسمت بالای شرمگاهی طبق دمای اون متوجه شو

وقتی پزیود شدی کمرت رو ببند. واینکه خون از کف پا به رحم میره رحم پات رو گرم نگه دار. تو دوره پریود حمام نرو و خودت رو با آب گرم بشور.

انبه ضرر نداره؟شوهدم میخواد بخره میگم یه وقت برای من بد باشه چون گرم

نمیدونم عزیزم من روزی یه نصف خوردم البته من  سه ماهم شده بود انبه اومد میخوایی الان نخور بعدا از دکترت بپرس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام ببخشيد كسي هست بدونه ؟؟؟؟؟؟؟

فیزیوتراپی رحم رو یکی از کاربرا به اسم سحربانو انجام داده بود عزیزم ،اونم الان نی نی دار شده دیگه نمیاد تاپیک 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810