2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042929 بازدید | 684276 پست
حالابخاطر5روزتوکل سال واسه چی میاد🤔یکی دورزش میره واسه چمدون بازکردن وبستن اومدن ورفتن ب فرودگاه 😆 ...

تک

تو این تاریخ از صبح تا عصر فقط انتقال میده بخدا دستش طلاست حیف قدرشو ندونستن

البته خواست و اراده خدا از همه مهمتره

عزیزم ان‌شاءالله که نتیجه بگیری و طبیعی باردار بشی

نه حتمن به دکتر علیرضایی بگو بنظرم چون شرایطت خاصه حتمن قبول میکنه و همش تو واتساپ با دکتر نصر در ار ...

ممنون لیلاجون خدانینیتوبرات نگه داره چقدرامیدوارم کردی  خداخیرت بده دعاکن دکترعلیرضایی قبول کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تکتو این تاریخ از صبح تا عصر فقط انتقال میده بخدا دستش طلاست حیف قدرشو ندونستنالبته خواست و اراده خد ...

دورت بگردم ممنون ازت بابت راهنماییت ودعای قشنگت ❤️‍🔥😍🥰انشاءالله خدا واسه هممون بخواد

دو شنبه پیش رفتم سونو و ساک جنین رو دیدم به قطر ۹ میلی متر و شنبه سونو بشم که قلبش تشکیل شده یا نه؟ ...

ان شالله که تشکیل شده عزیزم سوره ی حجرات بخون نگران هم نباش چیزای مقوی هم بخور 

سونو انجام دادی سن بارداری و پریت برابر بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شالله که تشکیل شده عزیزم سوره ی حجرات بخون نگران هم نباش چیزای مقوی هم بخور سونو انجام دادی سن با ...

ممنون عزیزم خدا کوچولوت رو برات نگه داره بسلامتی بغلش کنی

سونو دو روز کمتر از تاریخ پریودم بود بنظرتون ایرادی داره

خیلی فکرم مشغوله 

سلام بچه ها..راهکار بم بدین..دخترم عادت کرد ب شیشه شیر..سینمو نمیگیره..چکار کنم.از بس شیر دوشیدم دیگه سینم درد میکنه..

یکی از سینه هامو نمیگیره.

یکی ذیگشو فقط چندتا مک میزنه..

شبا مجبورم شیر خشک یبار بش بدم..چون جونی برا دوشیدن ندارم..

سینه هامم درد میکنن..

نوک یکیش سفت سفت شده.همونی ک نمیگیرش

سلام بچه ها..راهکار بم بدین..دخترم عادت کرد ب شیشه شیر..سینمو نمیگیره..چکار کنم.از بس شیر دوشیدم دیگه سینم درد میکنه..

یکی از سینه هامو نمیگیره.

یکی ذیگشو فقط چندتا مک میزنه..

شبا مجبورم شیر خشک یبار بش بدم..چون جونی برا دوشیدن ندارم..

سینه هامم درد میکنن..

نوک یکیش سفت سفت شده.همونی ک نمیگیرش.

نمیدونم چکار کنم

سلام بچه ها..راهکار بم بدین..دخترم عادت کرد ب شیشه شیر..سینمو نمیگیره..چکار کنم.از بس شیر دوشیدم دیگ ...

سلام عزیزم خودتونینی خوبین الحمدلله؟ عزیزم این روش اشتباهه دیگ خواهرمنم انقد دوشید ب شیشه شیرعادت کرد.البته شیرخواهرم کم بود بچش نمیتونست چیزی بخوره گریه میکرد. یکم کره محلی بزن نوک سینت نرم بشه. بروحموم زیرآب گرم سبنتوازبالاب پایین ماساژ بده رگای شیردهی بازبشه سی‌نت ازسفتی دربیادتانینی راحت بتونه میک بزنه چون سفته فکش هنوزضعیغه بایدکمکش کنی هرچقدرم نگرفت توبیخیال نشومقاومت کن ب زورسینتوبزاردهنش اگ شیرداری حیفه باشیشه بخوره. اگ توبیداری نمیگیره سعی کن توخاب این کاروبکنی چون بعضی بچه هاسینه روتوخواب بهترمیگیرن  نم نم دیگ سی‌نت میگیره سعی کن هاله سینتوکامل بزاری دهنش یکم فکش قوی بشه راحت میشی انشاءالله موفق میشی عزیزم تونستی بیاخبربده ازخودت 

ممنون عزیزم خدا کوچولوت رو برات نگه داره بسلامتی بغلش کنیسونو دو روز کمتر از تاریخ پریودم بود بنظرتو ...

لیلاجون نگران نباش توتاپیک بغلی بچه هامیگفتن چن تاسونو انجام دادن جاهای مختلف روزاش باهم متغیربودطبیعیه عزیزم لذت ببرازاین روزای قشنگت خودش داده انشاءالله خودشم نگه میداره

ممنون عزیزم خدا کوچولوت رو برات نگه داره بسلامتی بغلش کنیسونو دو روز کمتر از تاریخ پریودم بود بنظرتو ...

ممنون عزیزم نه نداره اصلا نگران نباش من دومین بار که سونو دادم بخاطر اینکه خونریزی داشتم پنج روز رشدش کمتر بود دکتر بهم شیاف و آمپول پروژسترون داد گفت استراحت کن رفتم سونو با پریودم برابر شده بود روزی دو تا سیب بخور مویز و بادوم بخور انبه هم بخور شیر موز خرما و گردو هم بخور من اوایلش حالت تهوع نداشتم خیلی میخوردم بعدش هم حالت تهوع هم شروع شد هم آلرژیم تشدید شد دیگه نتونستم مثل اوایل بخور الان برای قلبش حسابی به خودت برس مویز بادوم رو حتما بخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها..راهکار بم بدین..دخترم عادت کرد ب شیشه شیر..سینمو نمیگیره..چکار کنم.از بس شیر دوشیدم دیگ ...

سلام عزیزم

اولش طبیعی چون فکش ضعیف و سر سینه کوچک

ولی مقاومت کن گشنه بشه مک میزنه.

سر سرنگ ۱۰ رو ببر هی باهاش نوک سینه ت رو بکش بذار نوک دار بشه

هرچی بچه مک بزنه زودتر نرم میشه

معلومه شیشه بیشتر دوست داره با دوتا مک یه عالمه میخوره

ممنون عزیزم نه نداره اصلا نگران نباش من دومین بار که سونو دادم بخاطر اینکه خونریزی داشتم پنج روز رشد ...

انبه ضرر نداره؟

شوهدم میخواد بخره میگم یه وقت برای من بد باشه چون گرم

2810