2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ چله_زیارت_عاشورا#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت ک ...

امروز بعد از نماز صبح این چندنفر تو ذهنم اومد و از خدا خواستم کمکشون کنه.

نسا و فردایی روشن و داداشمم و آلا.

و بعد کلی گفتم همه بچه های سایت ک ارزو بدل هستن

امروز بعد از نماز صبح این چندنفر تو ذهنم اومد و از خدا خواستم کمکشون کنه. نسا و فردایی روشن و داداش ...

🥹💗

قلبم اکلیلیی میشه وقتی انقد مهربونی شماهارو میبینم✨🫀

الهی هرچی از خدا میخوای بهت ببخشه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست جونیا من این ویتامین هارو گرفتم سر خود بنظرتون خوبه؟

البته بگم من زیادم فرصت ندارم ، پریود ک بشم دارو هورمونی بهم میده سنو میشم اوکی بودم میرم اصفهان برا تزریق 

ویتامین د + امپول ب ۱۲ 

چون یکی از دوستان با اسپرم اهدایی مثبت شده بهم گفته ویتامین ب زیاد بخور باعث میشه زودتر مثبت بشی

منم زیاد گرفتم!

امروز رفتم آزمایش چکاب قبل از بارداری رو دادم.. تا جوابش بیاد

عکس گرفتم برای دندونم که اگه خراب باشه درست کنم ، خدارو شکر گفت همش سالمه فقط دندون عقلتو بکش..

دیگه نمیدونم چیکار کنم ، دکتر رو ک من ندیدم اینا همه رو خودم انجام دادم 🥲

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان. بهارجان نساجان ان‌شاءالله ک مثبتین مادرای مهربون. آترین مهربونم دورت بگردم اینطوری نگود ...

برای مایع داخل رحم، مامان سوفی میگفتن ویتامین‌ ای خوبه قبل انتقال بخوری ،اونم امتحانش ضرری نداره عزیزم 

انشالله اینبار بی دردسر باردار میشی عزیزم ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزم🥹علائم خاصی ندارم ک دلم خوش بشه🥹

خوشگل خانم خودتم میدونی ک ب علائم نیست.یکی با علائم مثبته یکی منفی یایکی بدون علائم مثبته یکی منفی ان‌شاءالله خداواست خواسته ذهنتودرگیرنکن منتظرخبرخوشتم عزیزم

سلام عزیزِمهربون بله تازه انتقال دادم، ان شاالله همه چی خوب و عالی برات پیش بره 

سلام فدات شم. خداروشکر عزیزدلم بسلامتی. لذت ببرازمادرشدنت بانینیهات حرف بزن  قربون صدقشون بروتامحکم بچسبن ب دلت

بچه‌ها آمپول پرلوتون از کدوم داروخانه می‌خرین تهران و شهرستان ؟ خارجیش موجوده ولی میگه باید نصفشو بزنی اگه مثل پروژسترون باشه امپولش چجوری میشه شکوندش،نصفشو زد ؟ بقیشو باید انداخت دور ؟ بعد اگه یبار خارجی پیدا نشه مجبور بشم ایرانی بگیرم زایمان نمیاره ؟ کار برعکس والا من میخاستم ایرانی بگیرم همیشه موجود باشه الان میگن خارجی هست ایرانی نیست   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
🥹💗 قلبم اکلیلیی میشه وقتی انقد مهربونی شماهارو میبینم✨🫀 الهی هرچی از خدا میخوای بهت ببخشه 

فرنیل سی ام هم بخر 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
الهی که مثبتی فدای تو بشم کاملا درکت میکنم . انقد از صبح گفتم مامان چرا علائم ندارم 😂شیاف گذاشتم&nb ...

بچه ها می‌دونم خییلی سخته ها ولی تو رو خدا با فکر ب علایم این حس خوب ۱۴ روز مادرانگی تون رو خراب نکنین. بارها و بارها تو همین تاپیک دیدین ک ب علایم نیس خیلیا بی علایم باردار بودن و خیلیا با علایم نه. اصلا ب اینا نیس.

من ۴ بار تا حالا انتقال دادم. و تو بی علامت ترینش ک انتقال سومم بود مثبت شدم.

سال پیش من سه بار بارداری داشتم ک متاسفانه ناموفق بود همشونم علائم خاصی داشتم. بعدش تو انتقال چهارمم کل علائم اون س تا بارداری رو از همون روزای دوم سوم داشتم. ینی کااااااامل مطمئن بودم ک باردارم ی ذره هم شک نداشتم. ولی در کمال ناباوری منفی شدم. 

اینارو گفتم که هر دو طرفش هس. تا جااااایی ک ممکنه اصلا ن ب علائم فکر کنین و نه به داشتن با نداشتنش امیدوار بشید. 

ان شااالله همه انتقالیای این ماهمون مثبت باشن😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تااازه روز سومم   شیافو منم از واژن که گذاشتم دل درد بدی گرفتم،دیگه جرئت نکردم از جلو بگذار ...

فک کنم طبیعیه. منم هر وقت شیاف میذاشتم دل‌درد پریودی می‌گرفتم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز بعد از نماز صبح این چندنفر تو ذهنم اومد و از خدا خواستم کمکشون کنه. نسا و فردایی روشن و داداش ...

الهی قربوووونت برم عزیزم😍😭😭😭 الهی آمین. چ حس خوبی داره ک همه همو ندیده برا هم دعا میکنیم و ب یاد همین. منم هر وقت حال خوبی داشته باشم یا هیئتی زیارتی جایی برم بلااستثنا بچه های اینجا یادم نمیره❤️

ان شاالله نی نی گلتو صحیح و سالم و با لب خندون بغل بگیری😍

بچه ها می‌دونم خییلی سخته ها ولی تو رو خدا با فکر ب علایم این حس خوب ۱۴ روز مادرانگی تون رو خراب نکن ...

بله درست میگین🥹ممنون عزیزممم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2810