2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
ب سلامتي ان شاءالله ك بهترينهااا برات رقم خورده باشه  خيلي سخته اين مدت زمان  فيلم ببين& ...

ممنونم عزیزم ❤️❤️ چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان

بر اساس تاریخ آخرین پریودم امروز تازه وارد هفته ۶ شدم دیروز که ۵ هفته کامل بود دکتر سنوی واژینال انجام داد و ففط ساک بارداری دیده شد خود دکتر گفتن زوده برای دیدن جنین ولی من یکم استرسی شدم، بنظرتون مشکلی هست؟ ۱۱ام بهمن انتقال دادم جنین دو روزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

لطف کردی فاطمه جان خیلی خوشحال شدم ؛ زود حاجت روا بشی خوشحال بشی عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستان بر اساس تاریخ آخرین پریودم امروز تازه وارد هفته ۶ شدم دیروز که ۵ هفته کامل بود دکتر سنو ...

سلام مباركت باشه 

ان شاءالله ب سلامتي بغلش كني 

ب نظرم زوده ان شاءالله يك هفته ديگه بري نشون ميده 🥰

عزیزم شما prp کردید تو امون سیکل انتقال دادید یا ماه بعدش

آره عزیزم . prp من دو روز قبل انتقالم بود.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

[QUOTE=329353099]قربوووونت برم عزیزم. بدون روز انتقال، روز ۵ تازه🥴 نمی‌دونم چرا زمان نمی‌گذره. خودم حس می کنم ۲-۳ هف ...[/QUOTE 

سلام الا عزيزم، اميد وارم اين سري دامنت سبز بشه عزيز مهربونم برات دعا ميكنم انتظارت ديگه تموم بشه و به خواستت برسي❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

اخه دختر تو چقدر مهربونی چقدر دل بزرگی داری خدا بهترین ها رو نصیب قلب قشنگت کنه عزیزم🥺😍😍😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

بچه ها ماهای بعد از انتقال منفی ترشحاتتون زیاد شده بود؟ ترشحات ژله ای زیاد داشتید؟ از ماما پرسیدم میگه بعد از انتقال منفی این ترشحات طبیعیه … ولی من هر چی سرچ میکنم کسی حرفی از ترشحات بسیار زیاد تو سیکل بعد از انتقال منفی نمیگه… 

ميدونم چي ميگه  من انتقالم منفي شد اما الان ١٧ روز ميگذره از آخرين آمپول اما هنوز كبودي دو تاش ...

منم خیلی درد داشتم الان روز ۲۱ بعد از انتقال منفیه

ولی از روز ۱۸ به بعد ترشحات سفید خیلی خیلی زیاد دارم

شما ترشحات چه جوریه؟ عادیه؟ دل درد و کمردرد خوب نمیشه….