2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما وقتتون بخیر  ترخدا راهنماییم کنین  من دیشب روز ۱۴ انتقالم رفتم تیتر بتا دادم ...

نگران باش به امید خدا دوقلو هست و سلامت مبارکتون باشه🌱

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام پروانه جون ،میشه لطفا بهم بگی این آزمایش اسپرم چجوریه ؟؟خوبه یا نه 

سلام عزیزم ببخشید چند وقته نیومدم دیر پیامتو دیدم تعداد خوبه ولی مورفوژیش که همون شکل نرمال اسپرمه دو که باید ۴باشه

سلام خانوما وقتتون بخیر  ترخدا راهنماییم کنین  من دیشب روز ۱۴ انتقالم رفتم تیتر بتا دادم ...

واییی از دسته این احتمالات دختر برو با تودلیت حالشو ببر صد نفر اینجا داشتیم بتاشم بالا نه پوچ نه خارج رحمی الان استرس برات سمه نینیشونم یکی بوده انشالله دوتاس ولی یکیم باشه استرس نگیر

🛑🛑🛑خانما راهنماییم‌کنید

دوتا سقط داشتم و الانم میکرو کردیم ضخامت بالا نمیرفت ویه سیکل کنسل شد بعد  دوتا جنین بلاست  انتقال دادم  و منفی شد الان قرار بود ۵ روز دیگه انتقال داشته باشم رفتم یه سوال راجب دارو هام‌بپرسم دکتر سونوم‌کرد گفت ضخامت از ۸ اومده ۶ونیم gcsfتو رحم وکتف  هم زده بودم

الان حال روحیم داغونه گفت پریود شدی پاک شدی بیا براprpو سیکل بعدش ببینیم شرایط چجوریه ۳۵ سالمه 

کسی بوده مثله من چجوری رفته بالا و اینکهprpچقدر تاثیر داره؟؟؟

🛑🛑🛑خانما راهنماییم‌کنید دوتا سقط داشتم و الانم میکرو کردیم ضخامت بالا نمیرفت ویه سیکل کنسل شد بع ...

سلام عزیزم من غیر انتقال اولم همیشه مشکل ضخامت داشتم. 

انتقال قبلی ک مثبت شدم هم دیر ضخامت بالا رفت پی آر پی هم داشتم که روز ۲۹ سیکل انتقال دادم.

دو تا سیکلمم ک کنسل شد سابقه داشتم که ب زور تا ۷ و خورده ای رسید و دوباره برگشت رو ۶ ، سه خطی بودنش هم از بین رفته بود. علتش چیه رو نمی‌دونم ولی اون موقع هیستروسکوپی انجام دادن و گفتن پولیپ داشتم. 

قبل این انتقالمم با وجود دوز دارویی بیشتر ،سیکلم کنسل شد چون ضخامت بالا نمی‌رفت.

این دفعه هم دکتر سیکل طبیعی پیش برد و  روز ۱۱سیکل ضخامت ۳/۸ بود. دکتر ادامه داد ولی چون چشمم آب نمی‌خورد با توجه ب سابقه ام ک خیلی با دارو تغییری کنه، ی نسخه طب اسلامی رو استفاده کردم و شکر خدا ضخامت بالا

رفت. 

اگه دایما مشکل ضخامت داری کاش پیشنهاد هیستروسکوپی هم بدی ب دکتر. 

آهان من قبلاً با پچ استرادیول هم ضخامتم خوب بالا رفت میتونی اونم پیشنهاد بدی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آمپول انوکسا؟ خودت فکر کنم داشتی تا اواسط بارداری دوباره میخوای انتقال بدی؟

سلام

داشتم ولی یادم رفته.

من وند سال بعد اقدام کنم

الان برای یه باردار میپرسم

میگه همش کبود میشه بازوش.

😉

سلام عزیزم ببخشید چند وقته نیومدم دیر پیامتو دیدم تعداد خوبه ولی مورفوژیش که همون شکل نرمال اسپرمه د ...

سلام‌ پروانه جون ،ممنون عزیزم،پروانه واسه مورفولوژی میشه کاری کرد؟؟ برای اقدام طبیعی میشه امیدی داشت با این مورفو؟؟

سلام داشتم ولی یادم رفته. من وند سال بعد اقدام کنم الان برای یه باردار میپرسم میگه همش کبود میشه ...

عزیزم منم این دفعه همش ی نقطه قرمز دور محل تزریقم ایجاد میشه و سوزنم نمی‌دونم چرا بزور می‌ره تو. این دفعه خیلی اذیتم سر انوکسا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱