2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
واااااای آترین جون من الان پیامهارو خوندم فهمیدم انتقال دادی انشالله که بحق امام رضا مثبت بشی و بچها ...

سلام سحر بانو خوبی نینیا خوبن گاهی بهمون سر بزن دلمون برات تنگ میشه میدونم سرت گرمه نینیه

عزیزم منم اصلا هیچ دردی نداشتم وهر سری تخمکامم خوب بود بار اخر ۱۲تا داشتم نگران نباش روزای اخر شاییی ...

ممنون از جوابت.یعنی ۱۲تخمک کشیدن؟چند جنین شد؟آخه من تعیین جنسیتم خداکنه جنین زیاد بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از جوابت.یعنی ۱۲تخمک کشیدن؟چند جنین شد؟آخه من تعیین جنسیتم خداکنه جنین زیاد بشه

۱۲تا جنین شد منو شوهرم سه ماه کامل تقویتی خوردیم وخدمم یکسالو نیمه پیاده رویی مرتب داشتم با کاهش وزن ۱۲ کیلویی

وا اینم کمیاب شد؟ تو انتقال آخرم راحت پیدا کردیم

شما از کجا گرفتین شاید داشته باشن ولی دارویی که جهاد نداره هیشکی نداره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عه من فکر میکردم امروز میری آزمایش 😅 هی میومدم میرفتم. ان شااالله خوش خبر باشی فردا❤️❤️❤️😍 برا م ...

عزیزم چی شد سونو دادی

۱۲تا جنین شد منو شوهرم سه ماه کامل تقویتی خوردیم وخدمم یکسالو نیمه پیاده رویی مرتب داشتم با کاهش وزن ...

ماشالا چه اراده ای آفرین

چندتاشون انتقال دادی؟ گریدشون خوب بود؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ایشالا خوش خبر بیای عزیزم با یه ضخامت عالی و همه چی به بهترین نحو برات پیش بره به حقِ باب الحوائج&nb ...

قربوووونت برم عزیزم شرمنده ام کردی خیر ببینی عزیزم خوش خبر باشی خودت😘😘❤️❤️

من متاسفانه ضخامتم اصلا خوب نیس. نمی‌دونم چرا اینجوری میشه . روز ۱۱ سیکل طبیعی ضخامتم ۳/۸ 😔😔😔 فعلا یکم داروهارو زیاد کرد تا شنبه هفته بعد. چشمم آب نمیخوره خیلی بالا بره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شما از کجا گرفتین شاید داشته باشن ولی دارویی که جهاد نداره هیشکی نداره

شرمنده نمی‌دونم همسرم گرفته بود. کاش لیست شماره تلفن داروخانه‌ها رو بگیری زنگ بزنی بپرسی ببینی کجا داره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چی شد سونو دادی

خیییلی کم بود . خییییییلی.

ی هفته دیگه دارو داد . توکل ب خدا

وای خدا کی میشه از دست این لک بینی راحت بشم دوباره امشب تا بلند شدم لک اومد این استرس خودش بدترین ...

سلام عزیزم.منم لک قهوه ای دارم دو سه روزه.مدامم سرفه دارم.یعنی سرفه هااااا،که قشنگ دل و رودمو مغزم جمع میشن تو دهنم.امروز دکتر بودم.دکترم گفت نترس.طبیعیه توی سه ماهه اول.حتی بهم نگفت بیشتر استراحت کن.

منم یه ذره خیالم راحت شد

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزم.منم لک قهوه ای دارم دو سه روزه.مدامم سرفه دارم.یعنی سرفه هااااا،که قشنگ دل و رودمو مغزم ج ...

به منم همین گفتن ولی دست خودم نیست 

البته مال من لک قهوه ای نیست

خون صورتی هست

واسه همین خیلی میترسم 

قربوووونت برم عزیزم شرمنده ام کردی خیر ببینی عزیزم خوش خبر باشی خودت😘😘❤️❤️ من متاسفانه ضخامتم اصل ...

به خدا به یادتم همیشه تو دعاهام هستی

الان آمپول سینال میزنی؟

ببین من برای ضخامت با دکتر فروتن صحبت کردم گفت این مکملایی که میدم خیلی برای ضخامت موثره اینجا مینویسم شاید به دردت بخوره شاید

روزی ۵۰ خط آمپول سینال دور ناف

اسید فولیک

B6

B12

امگا ۳ یه روز در میون

Q10 

منیزیم

کلسیم

فرتیلcm که خیلی تاکید داره برای ضخامت

البته خودت حتما میدونی ولی در کنارش گرم نگه داشتن و ماساژ هم مهمه من بعد از پریود تا شب انتقال از این کمربند پشمی شتریا همیشه دور کمرم بود در کنار تجویزای دکترت این موارد هم در نظر داشته باش توکل به خدا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
چی شد عزیزم دکتر چی گفت بهتون 

اسپرینو کلا قط کرد انکسا رو تا وقتی که لکه قط بشه کامل امپول پرولتون نوشت اونم که پیدا نشد میگن نایاب شده 

قلب جنینم گفت تشکیل شده خدارو شکر🥰😍😍