2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
🥰♥️ خدارو شکر که نتیجه ی این همه درد و رنج رو دیدی  خدا حفظ کنه برات قشنگم منم دلم پر میشه ا ...

مرسی قشنگم 

انشالله زود زود خبر مامان شدنت رو بزاری 

آره درک می‌کنم ولی این حرف ها تموم شدنی نیس اولی رو بیاری دو سالش نشده میگن همبازی نمیزاری برای بچت 😂

خداجونم شکرت       
باید یه برنامه ای براش پیدا کنم.. مثلاً چون خونمون پله داره مطمئنم اگ مامانم بفهمه نمیزاره بیام بال ...

آره بنظرم یه فکری براش بکن چون هر چی تو راحت‌تر باشی بهتره و نتیجه بهتری هم میگیری 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خداروشکر که به خیر گذشت،آمپول پرولوتون عالیه، آوا یه سوال تو پی آر پی یا خراش اندومتر هم انجا ...

سلام عزیزم ممنونم

اره هم پی ار پی کردم هم خراش

تازه سرم ای وی ای جی هم برام نوشت که گیرم نیومد 

ممنون جواب دادید خدا رو شکر برای شما مثبت شد سرکار من کارش پشت میزی هستش تقریبا می‌خوام یه توالت فرن ...

خواهش میکنم عزيزم من روال ۱۴ روز اول انتقالم تا روز آزمایش هم تو انتقال منفی و هم مثبت یکسان بود ،،، منم کارم نشستنیه و اتفاقا اون سالها هنوز کاهش ساعت اداری نداشتیم و تایم کاریم بیشتر بود ،حدودا یک تا یک ساعت نیم که نشستید بلند شید یه پنج تا ده دقیقه قدم بزنید استرس نداشته باشید درضمن من مجبور بودم یه ۱۵ تا ۲۰ تا پله هم تا محل کارم برم که اونم آروم میرفتم ، خرد خرد هم تغذیه ببرید بخورید ، ما محل کارمون دستشویی فرنگی نداره و امکان بردن هم نبود من ماه‌های بالاتر بارداری اذیت میشدم البته یبوست نداشتم ،، انشالله که برای شما هم خیره عزيزم

من بازم خونریزی کردم اسپرین و قط کرده بود دیشب خوروم امروز بارم خون اومد دعام کنین بچه چیزی نشده باش ...

عزیزم نگران نباش 

من خونریزی خیلی شدید داشتم دقیقا انگار شیر اب باز کردن

ولی دکترم گفت اصلا شور نزن چیزی نیست طبیعیه

عزیزم نگران نباش  من خونریزی خیلی شدید داشتم دقیقا انگار شیر اب باز کردن ولی دکترم گفت اصلا ش ...

فردا میرم دکتر ببینم چی مشه 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خواهش میکنم عزيزم من روال ۱۴ روز اول انتقالم تا روز آزمایش هم تو انتقال منفی و هم مثبت یکسان بود ،،، ...

ممنون عزیز دلم که راهنمایی میکنید میخواستم الان بیام ازتون سوال کنم که همیشه نشسته بودید سرکار یا دراز میکشیدید راه هم که پر از دست انداز بود حتما میرفتید دیگه ممنون