2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندادم که عزیز جان 

عه من فکر میکردم امروز میری آزمایش 😅 هی میومدم میرفتم.

ان شااالله خوش خبر باشی فردا❤️❤️❤️😍

برا منم میشه دعا کنین؟ چند ساعت دیگه میرم دکتر برا سونو ضخامت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام کسب میدونه امپول پرولتون رو از کجا میتونم بخرم تبریز خیلی جاهارو گشتم حتی هلال احمرم نداشت

وا اینم کمیاب شد؟ تو انتقال آخرم راحت پیدا کردیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام کسب میدونه امپول پرولتون رو از کجا میتونم بخرم تبریز خیلی جاهارو گشتم حتی هلال احمرم نداشت

یه شماره اطلاعات دارویی هس فکر کنم برای هر شهری متفاوت باشه گوگل کن برای تبریز رو بهت می گه تو کدوم داروخونه ها توزیع شده.ایشالا پیدا میشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

یه شماره اطلاعات دارویی هس فکر کنم برای هر شهری متفاوت باشه گوگل کن برای تبریز رو بهت می گه تو کدوم ...

زدم نیاورد باید بگم از تهران بگیرن بفرستن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عه من فکر میکردم امروز میری آزمایش 😅 هی میومدم میرفتم. ان شااالله خوش خبر باشی فردا❤️❤️❤️😍 برا م ...

ایشالا خوش خبر بیای عزیزم با یه ضخامت عالی و همه چی به بهترین نحو برات پیش بره به حقِ باب الحوائج 

برات ۱۰۰ تا صلوات فرستادم 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
فردا انشاالله گلی 

انشاالله و به امید خدا به حق باب الحوائج خوش خبر میای عزیزم

برات زیارت عاشورا خوندم به نیت مثبت شدنت خدا بزرگه دلم روشنه برات

واااااای آترین جون من الان پیامهارو خوندم فهمیدم انتقال دادی انشالله که بحق امام رضا مثبت بشی و بچها ...

سحر جان خوبی؟ دلمون تنگ شده برات دخترای گلت چطورن؟ اسمشون رو چی گذاشتی؟ من یه چند وقت نبودم از خیلیا بی خبر موندم