2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم همینم جاریم.خواهر شوهر.پسر خاله و دختر خاله های همسرم. الان دخترم ۸ماهشه .همسرم میگه دو ...

خودم ۳۱ سالمهه دختر بزرگم ۱۰ سالشه کوچیکم ۸و از سه سالو خورده ای کوچیکه تو این راهم و هنوزم دستام خالیه

هر کجا میخونم میگن اگه ازمایش اسپرم اولیه مخصوصا حرکت ومورفوژی مشکل داشته باشه دکتر درخواست دی اف ای و سنو میده خدایا این دکتر مردان من این چند سال چرا مثله بز عمل کرده واقعا خستم خیلی دل شکستم یاد پولای زبون بستم میوفتم یاده فشار روحی جسمی کبودیای روی بدنم هنوزم جاش مونده پنهون کاریام گریه کردنام پنهونی سختی های بچه هام همشون گردن این دکترای نامردن که کم کاری میکنن همه با انصاری پور مثبت شدن من میگم گند کارم تو همین بخش مردانه دکتر زنانم مشکلی نداره

هی واییی من پس کارمون زاره 😭😭😭😭😭لعنتی صفرشونم سفتو سخته تکون نمیخوره 😁😁

اشتباه گفت باید ۲۰ باشه 

باتغییر سبک زندگی همه چیز از این رو به اون رو میشه فقط مهم اینه که بخوان سبک زندگیشون رو تغییر بدن😉

هر کجا میخونم میگن اگه ازمایش اسپرم اولیه مخصوصا حرکت ومورفوژی مشکل داشته باشه دکتر درخواست دی اف ای ...

ببین دکتر زنان هم باید دقت می کرده  من تو  ویزیت اول دکترم برای همسرم آزمایش اسپرم با دی اف ای رو همزمان نوشت و گفت فقط ابن سینا آزمایش بدید 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

هر کجا میخونم میگن اگه ازمایش اسپرم اولیه مخصوصا حرکت ومورفوژی مشکل داشته باشه دکتر درخواست دی اف ای ...

منم دیگه بریدم فقط میام اینجا دردل کنم یعنی آنقدر روحيه م ضعیف شده ناخودآگاه اشک تو چشمامه همش ،تو محل کارم همه فهمیدن یه مشکلی دارم از بس یکدفعه چشمان اشکی میشه آنقدر از مراکز ناباروری و دکتر متنفر شدم که نگو اعصاب داغون دیگه حفط ظاهر کردن هم برام سخته از هر طرف تو فشارم ،،، واقعا همش کار میکنم حقوق خودمو یه قسمتی از حقوق شوهرم میره بابت دکترا هیچ پس اندازی یا برای دل خودمون چیزی بخریم نداریم ،من از سن کم کار کردم رو پای خودم بودم نمیدونم چرا به دوا دکتر افتادم گاهی میگم مگه پول دکتر دادن واسه افرادی نبود که نفرین میشدن و طرف میگفت انشالله همه پولت خرج دوا دکتر بشه پس منی که تا حالا حق کسیو نخوردم و حتی از کسی حتی خانواده‌ ها پول قرضی هم نگرفتم چرا تمام پول و جونم داره برای دوا دکتر میره ،با گریه تایپ میکنم ظرفیتم پر شده امروز بیمه تکمیلی هم بهم میگه پول پانکچو داروهامو نمیده بخدا بریدم همش تو دردسرم همش عذاب

بچه ها میگم ریزش مو دارم...

نمیدونم بخاطر قرص تیروییده یا سرم ای وی ای جی؟؟

سواله برام.

کمبود اهن اینا هم نیست.چون قرص ویتامین میخورم..

قرص کوالی فول و ویتامین دی و ی قرص دیگه ک سرشار از انواع ویتامین بی و بقیه ست