2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
شانس من تمام فامیل پسر دارن هم برلیه خودم هم شوهرم تنها کسی که دستش خالی منم

دقیقا منم همینم

جاریم.خواهر شوهر.پسر خاله و دختر خاله های همسرم.

الان دخترم ۸ماهشه .همسرم میگه دو سال دیگ بریم ای وی اف.نمیدونم ب حرفش گوش بدم یا ن!!!

شما دخترا چند سالشونه؟

من ۳۳ سالمه.شما چی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی 

من دیروز سونو داشتم دوباره سیکلم کنسل شد ضخامت اندومترم 9 بود ولی سه خطی نبود اینبار استرادیول خارجی و پچ داشتم ولی بازم نشد 

حالا ماه بعد گفته با لتروزول و امپول پیورگان امتحان کنم تا حالا کسی با القای تخمک گذاری اندومترش اوکی شده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دقیقا منم همینم جاریم.خواهر شوهر.پسر خاله و دختر خاله های همسرم. الان دخترم ۸ماهشه .همسرم میگه دو ...

منم تقریبا اینجوریم.چراکه نه هرچی زودتر بری بهتره منم ۳۳هستم تازه پانگچر کردم واصلا راضی نبودم 

امشب رفتم‌ امپول زدم .ایقد درد داشتم.کلا من بد دردم..دلمم پر بود.ایقد گریه کردم بعد از تزریق امپول.

گفتم خدا دیگه چقد امتحانم میکنی..دیگه تا کی هی درد جسمی و‌روحی بکشیم بابت بچه..تاوان چی رو‌ داریم پس‌میدیم

تلاشمونو بی نتیجه نذار...

بخدا تعجب‌میکنم بعضیا دختر دارن و نگاه ماها نمیکنن و خداروشکر نمیکنن..ماها اینقد خودمونو ب زمین میزنیم تا ی گلدختری هم گیرمون بیاد...

خداااااااا....بخدا بعضی احساس میکنم تنهاترین ادم‌ رو‌زمینم..😔😔😔😔😔😔.

امشب رفتم‌ امپول زدم .ایقد درد داشتم.کلا من بد دردم..دلمم پر بود.ایقد گریه کردم بعد از تزریق امپول. ...

عزیزم ان شا الله ب زودی زود باردار میشی

شما درست میگی

ولی مردم هر کار کنی باز ی چیزی واسه کنایه دارن

تا ازدواج نکردی میگن چرا ازدواج نکردی

ازدواج کنی میگن ی بچه بیار

بچه بیاری میگن اون جنسه دیگه رو نمیخوای

و......

بالاخره منکه هفته ای ی بار دارم ی کنایه از اطرافیان میشنوم

واقعا میفهمم چی میگی تک تک حرفاتو میفهمم منم دوتا دختر دارم حرف اطرافیان داغونم میکنه حالا شانس م ...

تو اقوام ماهم اونایی که خوش ذات هستن و میگن چیکار کردن پسر شده.همشون گرمی خوردن و سردی رو حذف کردن.

وچیزی که من متوجه شدم اینه که حرکت آ اسپرم باید ۲۹ باشه تا کرموزومyخودشو سریع برسونه به تخمک

برای شوهرمن ۰ هست

تو اقوام ماهم اونایی که خوش ذات هستن و میگن چیکار کردن پسر شده.همشون گرمی خوردن و سردی رو حذف کردن. ...

من هنوز ازمایش نداده

اخه دخترم ۸ماهشه

موندم موافقت کنم با همسرم یا مخالف

میترسم سنم بره بالا و بگم چ کاری کردم ک نزاشتیم حداقل این راهم امتحان کنیم

راست میگی هر دو مهمه،  هرچی تخمک خوب باشه با اسپرم ضعیف چه فایده از طرفی خیلیها تخمکشون م ...

انشالا خاهری

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من هنوز ازمایش نداده اخه دخترم ۸ماهشه موندم موافقت کنم با همسرم یا مخالف میترسم سنم بره بالا و بگ ...

انجام بده 

ولی از تجربه بچه های اینجا خوب استفاده کن که بعدا مثل ما هی انتقال پشت انتقال نشی

کیفیت تخمک رو ازکجا متوجه میشن؟

دکتر پروندمو دید تو گزارش جنین شناس کیفیت اسپرم خوی زده بود ولی نوشته بود از شش تا تخمک فقط دو تا جنین تونستن رشد کنن دکتر گفت کیفیت تخمکت پایینه که هم تعداد جنین کم شده هم کیفیتشون پایینه