2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
منم دیگه بریدم فقط میام اینجا دردل کنم یعنی آنقدر روحيه م ضعیف شده ناخودآگاه اشک تو چشمامه همش ،تو م ...

عزیز دلم..صبر ادما حدی داره..

خودتو قوی بگیر عزیزم...چ بگیم .نمیدونیم چ حکمتیه این راه

عجب     یعنی قاعدتا باید دونر و آقا همدیگرو ببینن؟؟؟

لازم نیست غیابی صیغه خونده می شه

البته بعضی ها هم این کار رو نمی کنن که از نظر شرعی نمی دونم درسته یا نه یا حتی تخمک از زن متاهل می گیرن

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بهترم خداروشکر❤️  من ای وی ای جی داشتم که بلافاصله مثبت شدم تزریق کردم بعدش هم هر ماه ت ...

خداروشکر که حالت خوبه، اها فکر کردم اینترالپید بوده، من شهرستانم اینجا سرم نمیزنن خیلی سختمه هی برم تهران، الانم یه هفته اس که مثبت شده آزمایشم فعلا نرفتم سرم رو بزنم

لازم نیست غیابی صیغه خونده می شه البته بعضی ها هم این کار رو نمی کنن که از نظر شرعی نمی دونم درسته ...

عزیزم تخمک باید از خانمی باشه که شوهر نداره.اون مدتی که خانم دارو میگیره و پانکچر میکنن و لقاح صورت میگیره و جنین تشکیل میشه باید صیغه باشه.که تلفنی انجام میشه و هم رو نمیبینن.

درغیر اینصورت اگر از خانم متاهل بگیره که نمیتونن صیغه کنن اون طفل معصوم حلال و شرعی نیست 

خداروشکر که حالت خوبه، اها فکر کردم اینترالپید بوده، من شهرستانم اینجا سرم نمیزنن خیلی سختمه هی برم ...

سلام من هم این سرم را میزنم.باید یکی قبل از انتقال ویکی بعد از مثبت شدن.ویکی هم وقتی قبل جنین تشکیل شد.من هم چون شهرستان بودم دکترم دستورالعمل مصرف رانوشت.ومن چند جا رفتم تا قبول کردن سرم را وصل کنند.ومن سرم را از تهران خریدم.

200ccسدیم کلراید با100ccسرم شیری رنگ اینترالپید  دکتر برام نوشته بود

اخه عزیزم..خدا نگاه دل قشنگت بکنه..انشاالله تو این مسیر نتیجه خوب خوب بگیری.. و جونی دوباره بگیری😘 ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم. اینجا همدیگرو خوب درک می کنیم. من خودم روانشناس هستم ولی گاهی ادم کم میاره. هر چی فکر می کنم کجای کارم اشتباه کردم که اینطور دارم اذیت میشم به نتیجه ایی نمیرسم. منی که ۵سال بچه نمیخواستم اصلا ای کاش نمی افتادم توی این مسیر. ای کاش حالا که خدا نمیخواد نعمت مادر شدنو بهم بده لااقل کاری کنه که بتونم بپذیرم و رها کنم... معنی زندگی از دست رفته همه ی تلاشا ختم شده به این مساله. خیلی خسته ام. هر ماه ملیونها زن ناخواسته باردار میشن سقط می کنن یکی هم مثل ما اینطور داره عزاب می کشه.💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام من هم این سرم را میزنم.باید یکی قبل از انتقال ویکی بعد از مثبت شدن.ویکی هم وقتی قبل جنین تشکیل ...

سلام عزیزم کلا ۳بار تزریق کردی ،یه بار قبل انتقال و دو بار بعد مثبت شدن؟؟؟؟از کجا تهیه کردی؟

عزیزم تخمک باید از خانمی باشه که شوهر نداره.اون مدتی که خانم دارو میگیره و پانکچر میکنن و لقاح صورت ...

درسته منم همین عقیده رو دارم که باید حتما صیغه بشه  ولی اینقدر چیزهای مختلف تو سایت دیدم که به نظرم هرکی می خواد تخمک بگیره قبلش حتما با مرجعش مشورت کنه که خدایی نکرده مشکل شرعی پیش نیاد

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

بچه ها میگم ریزش مو دارم... نمیدونم بخاطر قرص تیروییده یا سرم ای وی ای جی؟؟ سواله برام. کمبود اهن ...

منم دارم به خاطر قرص تیروید موهاتو کوتاه کن کمتر میشه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
😭😭دلم پر همین حرفا بود که پست شما رو دیدم. قراره هیسترو کنم رحمم رو خراش بدم برای انتقال سوم. یه ...

نگران نباش من دوبار هیسترو کردن اونم الکی برا خراش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم