2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
من از اصفهان دوبار با دکتر کلانتری مثبت شدم ولی نموند واسم 

من پیش نقشینه رفتم 

اتفاقا میخواستم یه ویزیت برم پیش دکتر کلانتری 

اما همه میگم نقشینه حرف اول میزنه 

راستش نمی‌دونم 

من آندرومتریوز دارم دفعه اول انتقال دادم نشد 

خیلی استرس دارم برا بعدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قبل از انتقال کم خونی دو حتما برطرف کن من‌کم‌خونی ندارم ولی دکتر داخلی گفت حجم خونت برای آی و ...

عزیزم آزمایش دادی برا کم خونی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیرم انقد استرس نداشته باش خود استرس نمیزاره جنین خوب لانه گزینی کنه به وقتش برو ازمایش زده انشالا ...

سلام دوستم حالت خوبه؟ نی نی درچه حاله؟؟؟خیلی وقته نبودی؟؟؟

انشااله حالت خوبه؟؟؟

دوستم راستی شمام رویان بودی درمانت؟

عزیزم آزمایش دادی برا کم خونی

بله عزیزم

قبل از انتقال آزمایش دادم ۱و خورده ای از حداکثر نرمال هم بالاتر بود

بعداز منفی شدن دکتر فرستاد میش داخلی که داخلی گفت حجمش برای آی وی اف کم و الان قرص آهن میخورم

من پیش نقشینه رفتم  اتفاقا میخواستم یه ویزیت برم پیش دکتر کلانتری  اما همه میگم نقشینه ح ...

واسه اندومتریوزت قبل از انتقال دیفرلین نزدی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین اگه دوبار سونو واژینال بشم خطرناکه؟!یعنی فردا شهر خودمون ...

سونوهای دوبعدی کمترین خطر رو دارند. واژینال هم مشکلی نداره. من از هفته ۴ هر دو هفته یه بار و گاهی هر هفته یه بار سونو میشدم. اوایل تا هفته ۱۲ سونو واژینال بود و بعدش شد سونو شکمی ولی باز سه ماهه سوم هر دوتاش همزمان بود. یعنی هم شکمی سونو میشدم و هم واژینال برای سرویکس و این جور چیزا.

بچه ها من آمپول پروژسترون ۳ روز اول انتقال داشت روزهای بعد ۲ تا شیاف پروژسترون ۴۰۰ گفت بزارم به نظرتون نباید آمپول داشتم باشم

توی اینترنت می گردم بیشترشون آمپول پروژسترون داشتند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
والا دکتر گفت اشکالی نداره یه دوره دارو داد دوره بعد گفت انتقال میدیم

من داشتم

تنخا مشکل ناباروری هم همین بود چون یه بچه با روش طبیعی دارم. دومی رو نشدم به خاطر کیست

یکسال هم اقدام بودم نشد. 

جراحی کردم و کیست رو برداشتن

لابد دارو برای رفع کیست داده