2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
نگران نباش .شاید هر۳تا گرفته و خدا خواسته برات جبران کنه ولی احتمالا یکیش رو خودشون حذف میکنن چون ب ...

از همین حذف کردنش میترسم.میترسم باعث سقط بقیه شه

دعا کنین نهایتا دوتا گرفته باشه🙏🏻🙏🏻

دوستان کسی از اصفهان هست  ivfکرده باشه و مثبت باشه   ممنون میشم دکترهاتونو معرفی کن ...

من از اصفهان دوبار با دکتر کلانتری مثبت شدم ولی نموند واسم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که بی بی چک اشتباه نشون داده و مثبتی به این فکر اونایی که روز ۱۵ یا ۱۶ بتای زیر ۱۰۰ دارن پ ...

انشالله امید ب خداچون تو بارداری قبلمم بتام کم بود اما بی بی چکم هاله داد انشالله اینم مثبت باشه فقط دیر  لانهگزینی  کرده باشه 🙏

از همین حذف کردنش میترسم.میترسم باعث سقط بقیه شه دعا کنین نهایتا دوتا گرفته باشه🙏🏻🙏🏻

انشاالله هرچی خیر همون میشه

چرا پیش پیش فکر میکنی سر چیزی که هنوز نمیدونی چی به چی هست

باید تا روزی که بری دکتر صبر کنی. به این سختی مثبت شدی لطفا با استرس الکی زحمتت رو خراب نکن.

به جاش یه ذره از تغذیه قبل امتقال و دوره انتقال و استراحت دوره انتقالت بگو برامون

اره فقط مدل آزمایشش عوض شد.گفت احتمالا بالای ۱۰۰۰ بشه واسه همین از یه روش دیگه که دقیق‌تره و گرونتر ...

خب احتمالا برای همین بوده

به همین روش دوم دوباره بعداز ۴۸ ساعت برو آزمایش بده ببین بعداز آزمایش دوم چقدر رفته بالا

انشالله امید ب خداچون تو بارداری قبلمم بتام کم بود اما بی بی چکم هاله داد انشالله اینم مثبت باشه فقط ...

انشالله همینه و میری آزمایش میدی با خبر خوب میای

هردفعه شرایط بدن و زمان لانه گزینی فرق داره

سلام دخترا 

یه سوال داشتم 

دکتر برای همسرم کپسول اف اچ‌ پرو تجویز کرده کسی بوده دکتر برای همسرش این کپسول و تجویز کنه⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله هرچی خیر همون میشه چرا پیش پیش فکر میکنی سر چیزی که هنوز نمیدونی چی به چی هست باید تا روز ...

چمیدونم والا تا نبینم دلم آروم نمیگیره😅

والا من وزنم زیاد بود ۷۸ کیلو بودم

دیگه بهمن ماه که انتقالم منفی شد شروع کردم به اصلاح سبک.شکر رو کامل حذف کردم و سالم خوری کردن تا همین الان.نزدیک ۱۴ کیلو وزنم کم شد.مرکز ای وی اف رو هم عوض کردم.دوتا انتقال قبلیم گرگان بود این آخری مرکز مام

عزیزم از گوشی و اینترنت هم تو این ۱۵ روز استفاده کردی؟ 

اره عزیزم.سعیمو میکردم استفاده نکنم ولی نمیشد😅حوصلم سر میرفت

استراحت مطلق هم نبودم استراحت نسبی داشتم و کار سنگین نکردم

از روز هفتم هم اومدم سر کار