2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست

آناجون هماتوکریت من پایینتر از رنج نرمال بود. ۳۵بود! هموگلوبینم هم ۱۱.۵ بود. الان خیلی احساس سرگیجه و بی حالی دارم. اونکساپرین که خون رو رقیق میکنه، نکنه هماتوکریتمو خیلی بیاره پایین؟ برای هماتوکریت پایینم چیکار کنم؟ 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
🔴دختراي نازنين امروز پانكچر شدم مشكلي خاصي پيش نيومد فقط گفتن تعداد فوليكول ها يكم زياد بوده و باي ...

عزیز زرده چون کلسترولو بالا میگه میگن نخوری......

مثلا اگه سه چهار تا تخم مرغ بخوری با زرده کلسترولت سر به فلک میکشه.......

عزیزم در مورد نخوردن آب مطمینی؟

نمک چی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدانکنه خواهری.والا نمیدونم گفت شنبه هفته ی دیگه بیا ولی موقع نوبت دهی منشی گفت دکتر شنبه نیست دوشنب ...

ثمين جان عزيزم شما دقيقا كي انتقال دادي ؟ هنوز فكر نكنم يك ماه شده باشه از روز انتقالت ؟ خانمي به نظرم دكترت الكي داره بهت استرس ميده ، من جاي شما باشم فعلا اصلا ديگه سونو نميرم ، ميدونم توي دلت چه خبره ولي ديگه ببخشيدا بدتر از حالتي كه دكتر گفته كه نميشه ، دو هفته صبر كن و بعد برو سونو ، توي اين دو هفته هم همه چيز رو بسپار به خدا ، ان شا الله كه معجزه اش رو شامل حالت بكنه .

یعنی هیچی نیست بخورم کمک کنه به رشدش؟

ثمین جان خیلیییی ناراحتت شدم ان شائ الله که به خیر بگذره و کودکت رو در آغوش بگیری, به نظر من حتما یه دکتر دیگه هم برو و نظر اونو بپرس, دکترها هم گاهی اشتباه میکنن, هپارین بهت نداد؟ برای رشد جنین خیلی موثره, بازم دکترها بهتر میدونن حتما با دکتر دیگه ای هم مشورت کن, ان شائ الله که اوضاعت درست میشه برات دعا میکنم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سوگل جان ببین حالا که شیاف رکتال نمیتونی بذاری، واژینال هم اذیت میشی و مشکل پیش میاد ، به نظرم یه مد ...

لاله جون به نظرم وقتی ۲۴روز برا استراحت هر باسنش کفایت نمیکنه دو حالت داره یا تزریقاتیش واقعا بد میزنه یا کلا حساسیت داره.....

چون هر ۱۲روز میزنه. من هر هفته میزدم یعنی هر باسیونم دو هفته فرصت استراحت داشت و عملا یکی دو روز اذیت میکرد بعد خوب بود تا دو هفته بعد......

اینکه سوگل خیلی اذیت میشه به نظرم یکی از این دو علتو داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی عالیه تعداد تخمک هات خوبن عزیزم امیدوارم همه شون جنین عالی بشن با گرید آ عزیزم حتما بعد از پ ...

لاله جون دیدی بهش گفتن آب زیاد نخوره اولین باره همچین چیزی میشنوم!!!!!

حالا قضیه پر نمک و کم نمک رو هر کی یه چیزی میگه اما بحث مایعات رو دیگه نمیدونستم اتفاق نظر نیست.......

ثمين جان عزيزم شما دقيقا كي انتقال دادي ؟ هنوز فكر نكنم يك ماه شده باشه از روز انتقالت ؟ خانمي به نظ ...

من دقیقا 1ماهه انتقال دادم دقیقا 7دی.اخرین پریودمم 21 آذر بود .روز 17 سیکلم انتقالم بود.اخه چرا اینقدر رک میگه ختم بارداریتو اعلام میکنم میگم حتما امیدی نیست دیگه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانما یعنی اگه کسی تعداد تخمک هاش زیاد بود نباید جنینهاشو انتقال بده چون کیفیت تخمک هاش پایینن؟!&nbs ...

نه عزیزم.......

منظور دوستمون این بود انتقالش به تعویق می افته......

باید یه کم بدنش رفرش بشه بعد انتقال بده......

ثمین جون خودتو اذیت نکن.من هپارینم داشتم ولی نشد همش از لک بینی لعنتی شروع شد از اول باید امپول می زدیم من شش ساعت بعد انتقال شروع شد لک بینی ام.روز قبل پانکچرم ازمایش پروژسترونم نیم بود دکتر اگه توجه می کرد می فهمید من باید امپول بزنم.من چهاربار انتقال دادم هیچ کدوم شیاف نداشتم بجز اینبار که لک بینی هم شد

لاله جون دیدی بهش گفتن آب زیاد نخوره اولین باره همچین چیزی میشنوم!!!!! حالا قضیه پر نمک و کم نمک رو ...

آنا جون سلام، خوبي عزيزم ؟ من امروز رفتم دكتر ذخيره ام از ٤/١ شده ١/٤ دكتر گفت از پريود بعدي سيكل رو شروع كن، دوماه ال دي و دكاپپتيل بايد بزنم و بعد از ١٥ روز از آمپول دكا داروهاي اي وي اف شروع ميشه، پي ار پي و بعد پانكچر گفت اگه جنينا كم باشن يه دوره ديگه هم تخمك كشي ميكنيم تا زياد بشن جنينا و بعد انتقال، نميدونم چرا از دكا ميترسم شما اطلاعاتي درباره اين آمپول داري؟

ثمین جان خیلیییی ناراحتت شدم ان شائ الله که به خیر بگذره و کودکت رو در آغوش بگیری, به نظر من حتما یه ...

مرسی عزیزم ببخشید ناراحتتون کردم وقتی غصه دارم نمیدونم چرا نمیتونم نگم.خیلی تحمل کردم نیام خبر بد رو نگم بهتون ولی وقتی دیدم نادی جون توضیح داده گفتم خودم کاملش کنم توضیحشو.نه هپارین ندارم اصلا نمیدونم برا چی میدن من مشکل انعقادی نداشتما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جان پس من سلکسان عصرا میزنم.فقط سر ساعت خاصی باید بزنم؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم

عززم بهتره هر روز سر وقت مشخصی بزنی اما حالا یه روز این ور و اون ور شد به خودت استرس نده.......

من شده بود یه روز یادم بره و چهار ساعت دیرترم بزنم.......

ثمین جون خودتو اذیت نکن.من هپارینم داشتم ولی نشد همش از لک بینی لعنتی شروع شد از اول باید امپول می ز ...

من لک بینی ندارم اصلا.حتی با وجود سونو واژینال که هر دفعه میکنه.هپارین دقیقا برا چیه؟اصلا مگه میشه آدم خودشو اذیت نکنه ی وضعی داغونم حس میکنم ی کامیون با بارش از روم رد شده.میگم کاش این انتقالمم منفی میشد و اینقدر امیدوار  نمیشدم .پژمان رو بگو همش میگفت بیارم یکی رو اتاق رو کاغذ دیواری بزنه برا نینی.تموم ارزوهامو باید به گور ببرم اینجور که مشخصه