2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

تو تمام لحظات از ته دلت به خاطر چیزهایی که داری میتونی راه بری، بوی گل رو میتونی حس کنی، و...... اگر روزی برای یک چیزی که خدا بهمون داده شکر کنیم فرداش برای چیز دیگه ای و اصلا تکراری هم نباشه، 120سال که عمر کنیم نمیتونیم تمام نعمت هایی که خدا بهمون داده بشماریم 

منم بچه ندارم و خیلی راه هه رو رفتم ولی تو این شیش ماه شکر گذاری روحیه ام زندگیم همه چیز خیلی بهتره، و حدیث از امام صادق علیه السلام داریم که اور شکر کنی مطمئن باش خدا نعمتت رو زیاد میکته، نعمت میتونه سلامتی باسه، بچه سالم باشه، رزق و روزی باشه، دل خوش باشه و... و من به این حدیث خیلی اعتقاد دارم  جوری که شبها تسبیح میگیرم دویست یا بیشتر ذکر شکرالله رو میگم، این کار رو بکن نتیجه اش رو تو زندگیت میبینی، حتی اگر اتفاقی بیفته که باب میل تو نباشه باز ناراحت نمیشی و مطمئن که خدا برات بهترین ها رو در نظر داره و کارت رو به خدا بسپار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران بهاری عزیز حرفات خیلییییی من رو به شخصه آروم کرد, راست میگی منم مثل تو همین کار رو میکنم, فارق از نتیجه شکر گزار خواهم بود, الهیییی که به آرزوت برسی و پاداش شکرگزاریهات رو از خدا به زودی بگیری, راست میگی همه چیز دست خداست باید به اون بزرگ رحیم پناه برد, چقدر دلم آروم گرفت با حرفات ممنون عزیزم 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

نمیدونم والا برای من میاد! یه بار دیگه امتحان کن روی پیام ارسالی خودت فقط گزینه حذف هست, پیام کس دیگه رو اشتباه نزدی؟

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو