2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من از لکه گذشته دیگه خونریزیه ولی تیره. سر شب دلدرد داشتم نادیدش گرفتم و یکم کار کردم بعدش دیدم چه خبره. دکتر آنکال گفت آمپول پروژسترون بزن. خانمها شما همه هر روز آمپول می‌زنین؟

عزیزم قسمت اینه نمیشه جنگید باهاش میدونم خیلی سخته.اما چه میشه کرد نمیدونم چرا دنیا جای بچه ی مارا ...

بمیرم برای دلت

اگر از اول منفی بشه به نظرم بهتره تا اینجوری. 

نگفتن چرا ایست قلبی کردن؟ 

من اینو زیاد شنیدم که ایست قلبی میکنن

. الهی شکر عزیزم الهی بارداری سالمی داشته باشی تا آخرش دعاکن من زودی راحت شم کارم به کورتاژ نکشه.دک ...

ناراحت کورتاز نباش عزیزم. راحت و بی دردسره. هیچ مشکلی هم پیش نمیاد به امید خدا. 

همین درد نداشتن بنظرم دلیل بدی تا زمانی که بچه رشد داره دلدرد هست.اره گلم دقیقا 5روزبعداز سونو قلبشو ...

در تعجبم چرا دکترت زود نفرستاد سونو. در حالی که دکتر سونو تاکید کرده بود به زودی مجددا سونو انجام شه. صمن اینکه الان تو گزارش سونو آخری انگار لب مرز بوده یکی از قلها که خارج رحمی بشه. حاملگی بینابینی انگار هست و دور از جونت برای خودت خطرناک بود اگر به نیمه دوم حاملگی میرسید. کار خدا بی حکمت نیست. باز هم شکر. انشاالله خدا به روشی که خودتم باورت نمیشه جاشونو پر میکنه

همین درد نداشتن بنظرم دلیل بدی تا زمانی که بچه رشد داره دلدرد هست.اره گلم دقیقا 5روزبعداز سونو قلبشو ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا بع دلت صبر بده با قسمت نمیشع جنگید 

مممنونم عزیزم از لطفت  من کلا این مدت بیخیال بارداری شده بودم  تا خدا سال ۹۷ به طور طبیع ...

ای خدا 🥺🥺🥺

عزیزم دلم براش رفت از طرف من روی ماهشو ببوس چه پسر نازی داری خدا براش حفظش کنه چشم بد ازش دور 

انشاالله که به زودی زود فسقلیا میان براش خواهر برادر میشن 

منم ۳۸سالمه ۱۳سال دوندگی کردم الان هم که سنگ صفرا یه سنگ انداخته برا انتقالم 

فعلا درمونده موندم نمی‌دونم صفرامو بردارم یا چیکار کنم فعلا درگیرم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@داداشمممم ‍ ‍  منم خصوصی با سارا صحبت میکردم تا هفته پیش هم در ارتباط بودیم الان انگ ...

اره خیلی نگرانشم انشاالله که با خبرای خوب بیاد باز

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم برات بهترین ها رو میخوام برای من هم قلبش زد ولی ایستاد  گذر زمان میگن همه چی درست میکنه& ...

فدای مهربونیت بشم خواهرم.من باهاش کنار آمدم فقط ناراحت مامان و شوهرم هستم کاش نگفته بودم به مامانم روز عید قربانی داشتن جیگر درست کرده بود گفتم مامان من باردارم بهتره نخورم

کاش نگفته بودم منکه این همه صبر کردم.هنوزم بهش نگفتم نمبدونم چه طوری بهش بگم.

الهی خدا جبران کنه و نینیای سالمی بهت بده گلم 😘

ای خدا 🥺🥺🥺 عزیزم دلم براش رفت از طرف من روی ماهسون ببوس چه پسر نازی داری خدا براش حفظش کنه چشم ب ...

مممنونم عزیزم ان شاءالله 

آخی عزیزم 

خواهر شوهر من سنگ صفرا داشت طوری که دوبار با آمبولانس رفت بیمارستان ولی رفت طب سنتی فقط دوسین میخورد عسل وسیاهدونه خودشو بسته بود به همین الان خوب خوب شده دکتر گفته بود باید صفراتو برداری 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤