2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
به خدا روزای خوب میرسه فقط خدا صبرش زیاده امتحانای سخت میگیره😭

مهتاب خیلی سخته اما ما سمج تر از این حرفاییم رویین تن شدیم دیگه 

انشاالله روز خوشحالی از ته دل ما هم میرسه جونم 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم خدارو صد هزار مرتبه شکر انشاله تا اخر بارداریت همه چیز عالی باشه ، از الان به خودت قول بده ...

قربونت مرسی عزیزم باشه قول دادم ک مثبت فک کنم ان شاالله به خیر و خوشی این دوران بگذره

میگم ک شما سفکسیم استفاده نکردین تو بارداری من عفونت داشتم برام نوشته قوی نیست خطر نداره

کاش متونستم عکس بفرستم مهتاب جون هر دوتا استپ شدن در هر سه تا تو 7هفته 3.4روز رشدشون ادامه دادن ال ...

ای وای آترین جون

ای وای من

عجب شب بدیه. چقدر خبرای بد میرسه

الهی خدا بهتون صبر بده و به زودی براتون جبرانش کنه😞😞😞

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام،ممنونم بابت پاسخگویی متاسفانه رویان با رابط و واسطه کار نمی کنن ،یعنی مستقیما با خود اهداکننده ...

سلام گلم

زنگ  بزن کلینیک سارا تهران خ کارگر سوال کن بتونن کمک مبکنن بگو میخواستم اهدایی بگیرم  یا تونستی یه سر حضوری برین خانما اونجا بیمار ا منظورمه کمک تون میکنن 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیرم  ممنونم عزیزه دلم  متشکرم از مهربونیت عزیزم ولی اصلا دلم اروم نمیگیره  ...

عزیزم چرا دلت گرفته تو مهربونترین مادر دنیایی که دوست داری پسرت تنها نباشه خدا برات نگهش داره ایشالا دور سفره ت پرجمعیت بشه صدای خنده از خونه ت کم نشه و همیشه خوشی بیافته‌به زندگیت 

شجاع ترین زن نمونه ش تویی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها از سارا (داداشم)خبری دارین یا نه

من خصوصی باهاش حرف میزدم نیست حذف شده

عزیزم چرا دلت گرفته تو مهربونترین مادر دنیایی که دوست داری پسرت تنها نباشه خدا برات نگهش داره ایشالا ...

مممنونم عزیزم از لطفت 

من کلا این مدت بیخیال بارداری شده بودم 

تا خدا سال ۹۷ به طور طبیعی من بعد از ۱۵ سال باردار شدم 

همه میگفتن از برکت وجود پسرت هست که طبیعی باردار شدی واقعا هم همینطور بود چون اون با دستهای کوچولوش دعا کرد و من باردار شدم 

ولی بازم خواست خدا نبود این بار م من خیلی شکستم بعداز سالها باردار شده بودم و صدای قلبشو شنیده بودم و من که بدون هیچ تلاشی باردار شده بودم 

بعد از اون سال ۹۹ هم باردار شدم طبیعی که متاسفانه  و اونم نموند 

باورکن از بس پسرم میگه مامان خواهش میکنم من خواهر و برادر میخوام 

این مدتی که من ای وی اف کردم و استراحت بودم چند روزی رفت خونه مامانم 

که همون روزی که سقط کردم زنگ زد بهم گفت مامان حالت خوبه دلم برات شور میزنه

گفتم اره پسرم خوبم 

گفت خواهر برادرام خوبن گفتم اره مامان اونام خوبن 

مادرم بعدا گفت که پسرم گفته بچه های مامانم مردن 

به من میگه مامان نگران نباش خودم برات کلی بچه میارم همه شونم میدم خودت بزرگ کنی 🤭 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
کاش متونستم عکس بفرستم مهتاب جون هر دوتا استپ شدن در هر سه تا تو 7هفته 3.4روز رشدشون ادامه دادن ال ...

ای وای عزیزم واقعا از صمیم قلب ناراحت شدم

خدایا حکمتت شکر خودت میدی خودت میگیری

خودت صبر وتوان هم بده

خدا به دلت آرامش بده عزیزدلم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها از سارا (داداشم)خبری دارین یا نه من خصوصی باهاش حرف میزدم نیست حذف شده

@داداشمممم‍ ‍ 

منم خصوصی با سارا صحبت میکردم

تا هفته پیش هم در ارتباط بودیم

الان انگار کاربریشم غیرفعال کرده

امیدوارم اگر پیاممون رو  میخونه یه خبری از خودش بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست