2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مرسی از لطفی ک در حق من داشتین  خداروهزارررررررررررررررررررررمرتبه شکر  همه چی تا ...

. الهی شکر عزیزم الهی بارداری سالمی داشته باشی تا آخرش

دعاکن من زودی راحت شم کارم به کورتاژ نکشه.دکتر قبول نکرد دارو بده گفت چند قلویی باید کورتاژ بشی ممکنه یکی دفع شه دوتا نشه 

سلام خانومای مهربون تاپیک،ببخشید اگه نگران تون کردم دیدم چند نفر حالم رو پرسیده بودن ،متاسفانه من ام ...

پری جان عزیزم خیلی براتون ناراحت شدم. انشاءالله معجزه خدارو به همین زودی ببینی 🙏🙏🙏

خدایا شکرت
شرمنده همه تون شدم 😭😭😭

عزیزه دلم خدا به دل مهربونت ارامش بده 

خییییلی سخته این روزا 

چه روزهای بدی بود این روزا 🥺🥺

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ممنونم آلا جان کاش مال منم همون هفته ی شما سقط شده بودن.قلبشون ایست کرده 

وای خدای من،وای یعنی چی؟خدای نکرده همشون؟

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

حس میکنم یه غَم خیلی بزرگ رو قورت دادم

که نه میتونم هَضمش کنم و نه میتونم بالا بیارمش...

همینجوری مونده روی دلم و فقط سنگینیشو

با خودم اینور و اونور میکشم!

🥺🖤

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدای من چقدر حرف تو دلت بوده  و هیچی بهمون نگفتی چه جریان قشنگی برای شروع مادری داشتی و من از ...

الان تو داروخانه هستم. از قبل ماراحت اترین بودم. اینو خوندم نوشتی روسیاهی به ذغال بمونه خدا شاهده اشکام جاری شد. واقعا از ته دل میگم الهی که روسیاهی برای همه به ذغال بمونه

. الهی شکر عزیزم الهی بارداری سالمی داشته باشی تا آخرش دعاکن من زودی راحت شم کارم به کورتاژ نکشه.دک ...

عزیزم برات بهترین ها رو میخوام برای من هم قلبش زد ولی ایستاد 

گذر زمان میگن همه چی درست میکنه 

از ته قلبم برات ناراحت شدم پر از بغضم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
قسمت نبود عزیزم.تو استرس نگیر خدا شاهدان نمی‌خواستم بگم فقط بخاطر تو ولی دیدم همه منتظرن نوشا تو شخص ...

خیلی خیلی ناراحت شدم عزیزم،الهی خدا به دلت آرامش بده

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
قربونت بشم خدا به دلت آرامش بده ولی  تو ک خوب بودی درد نداشتی لک نداشتی آخرین سونو مگه نگفته بو ...

همین درد نداشتن بنظرم دلیل بدی تا زمانی که بچه رشد داره دلدرد هست.اره گلم دقیقا 5روزبعداز سونو قلبشون ایست کرده

اون قل سومی هم لعنتی رشد کرده