2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباسشویی و ظرفشویی اگر میخوای خیلی هزینه کنی بوش آلمان ( هرکدوم حدودا ۶۰ تا ۷۰)

اگر میخوای کمتر هزینه کنی یا بوش ترک یا ال‌جی ( هرکدام 40 تومان حدودا )

یخچال الجی ( ۱۲۰ ملیون به بالا )

تلویزیون : اول سونی بعدش الجی یا سامسونگ

جاروبرقی : بوش ، آ إ گ ( این برند هم خیلی خوبه و کاملا بی صدا هست و خیلی هم معروفه ) ،پاناسونیک اصل ژاپن

جارو شارژی : مدل های خیلی بالای بوش اگر میخوای بیشتر هزینه کنی بیسل و دایسون

چرخ گوشت : پاناسونیک اصل ژاپن که بالای ۲۰ تومنه اگر کمتر خواستی هزینه کنی بوش (اونایی که تا ده میلیون هست و روش زده پاناسونیک ایرانیه حواست باشه )

خردکن برقی : کیچن اید ( خیلی گرون )،باریتون ( قیمت مناسب تر )

چایی ساز : فلر ،تفال ،بوش ،کرکماز

اتو دستی : تفال یا فیلیپس

اتو بخارگر : تفال یا فیلیپس ( اتو پرس و مخزن دار نگیر بجاش اتوی بخارگر بگیر که خیلی عالیه )

بخارشور : کارچر

سرخ کن بدون روغن ( هواپز ) : فیلیپس و نینجا

مخلوط کن : نینجا ( گرون ) ،کنوود مدل های خیلی بالاش ،بوش هم معروفه اما به خوبی اون دوتا نیست

غذا ساز : نینجا( عالیه ) ،فیلیپس ،بوش

گوشت کوب برقی : براون یا بوش

آبمیوه گیری : بوش و براون ( تو رده های متوسط )

سولاردم : فقط الجی ( بین سولاردم و اون توستر و ماکروفر سولاردم از همه بهتره )

همزن برقی : کیچن اید ( گرون )،هنریچ 

ساندویچ ساز : بلک اند دکر

قهوه ساز : دلونگی ،مباشی ،نوا,فیلیپس

قابلمه خارجی : زولینگ و wmf و AMT ( همه آلمانی و خیلی گرون ) ،woll, ریزولی ایتالیا 

برکهف بلژیک ( حدود ۲۰ چهار قابلمه)

ایرانی ها : بلانزو ،راکلند ،کاندید ،عروس

زودپز رو گازی : زولینگ خیلی گرون ،تفال اصل فرانسه ( ۱۲ تومن) ،راسل ترکیه ،کرکماز ترکیه

گاز صفحه ای : لامیرا ایتالیا

فرتوکار برقی که باید تو کابینت ها نصب بشه : بوش

ترازوی آشپزخانه : کمری

آرکوپال : لومینارک فرانسه ۲۶ پارچه ۶ نفره حدودا ۳/۱۰۰ ( بقیه اقلامش رو باید تیکه تیکه اضافه کرد که قشنگ تا ۶ ملیون می‌ره برای یک دست ۶ نفرش و سس خوری و نمکدونش رو نگیر خوب نیست )

لباسشویی و ظرفشویی اگر میخوای خیلی هزینه کنی بوش آلمان ( هرکدوم حدودا ۶۰ تا ۷۰)اگر میخوای کمتر هزینه ...

آفرین! لیست خیلی خوبی بود. کاشکی اینکه از کجا میشه اصل برندها رو هم پیدا کرد و ذکر میکردید. 

آفرین! لیست خیلی خوبی بود. کاشکی اینکه از کجا میشه اصل برندها رو هم پیدا کرد و ذکر میکردید.

من معمولا میرم توی خیابون های مرکز لوازم خانگی کلی چرخ میزنم و با مغازه دارها صحبت میکنم  به مرور مغازه های درست حسابی که مارک میارن رو و خیلی حساس هستن که جنس تقلبی ندن پیدا میکنم ی کالا ازشون میگیرم و بعد مثلا برای یخچال الجی ی خدماتی وارد الجی میارم که نگاه کنه ببینه اصله یا نه و بعد کم کم به مغازه دار اعتماد میکنم و الان تقریبا مغازه های خوب و درست رو پیدا کردم 

دو تا پیج خوب هم تو اینستا هست من خرید نکردم ولی به نظر قابل اعتماد میان که البته ارزون فروش هم نیستن