2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
خانم ها من اصلا حالم خوب نیست،هر روز یه جور جدید حالم بده. درد شونه! درد استخون نشیمنگاه،درد زیر د ...

🥺🥺🥺

سهیلا جون شاید باورت نشه اما منم همینجوری ام 🥲

کتفم درد می‌کنه واژنم درد می‌کنه 

نه میتونم بشینم نه میتونم زیاد سرپا بمونم😞

وقتی سرپام یکم ( حالا بگو اصلا در حد دو دقیقه) میام دراز میکشم کمردردم حس میشه

خدا نینی رو حفظ کنه برات قشنگم انشالله بارداری سالمی داشته باشی🧿🩵 و از بارداریت لذت ببری

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

☹️ من الان بیشتر انگار عصبی ام نمیدونم چمه ولی لعنتی بدن من انقد به هورمون واکنش نشون میده ...

عوضش نی نی دنیا میاد تلافی این بی حوصلگی وعصبی بودنا در میاد 😍منم همینطوریم روزی ک پریدمیشدم انقد سگ بودم شوهرم تا باهام حرف میزد میگفت بدم برو نوار بزار داری پرید میشی بد اخلاق شدی 😂😂😂یعنی قبل م بشم میفهمید دیگه این دارو ها رو هم ک استفادع میکنیم طبیعیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبید؟؟ یه سوال دارم اطفا راهنماییم کنید‌ من به صورت طبیعی باردار میشم ولی برای تعیین ج ...

سلام عزیز دلم

راستش من اطلاع زیادی ندارم

دوستانی که تعیین جنسیت کردن میان راهنماییت میکنن

ولی بخوای حساب کنی ، باید تو این راه قوی باشی قطعا ارزشش رو داره چون به هرحال به اون چیزی که میخوای میرسی🩵🩷

من برای ناباروری ای وی اف کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبید؟؟ یه سوال دارم اطفا راهنماییم کنید‌ من به صورت طبیعی باردار میشم ولی برای تعیین ج ...

بله برا تعین جنسیت قطعی باید ای و اف انجام بدی حتماخب رفت و امد و سختیاشو داره کلی دارو هورمونی باید استفاده کنی بابد ببینی برا خودت انقد تعین جنسیت ارزششو داره ک کلی دارو استفاده کنی و رفت و امدو معطلی و هزینه هاش من بودم ک صرفا براتعیین جنسیت ای وی اف نمیکردم 

عوضش نی نی دنیا میاد تلافی این بی حوصلگی وعصبی بودنا در میاد 😍منم همینطوریم روزی ک پریدمیشدم انقد س ...

😘😘😘

قربونت برم من

وای دقیقا منم همش پاچه میگیرم 😤😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله برا تعین جنسیت قطعی باید ای و اف انجام بدی حتماخب رفت و امد و سختیاشو داره کلی دارو هورمونی باید ...

فردا شوهرم صبح تا ظهر نیست جایی کار داره

بنظرت بزنم از خونه بیرون تا داروخونه برم؟

بیبی چک بخرم؟

۲ تا دارم ولی دلم میخواد هر روز بزنم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتم فقط خدا یه صبری ب شوهرامون بده 😂😂😂😂

😂😂

الهی آمین ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فردا شوهرم صبح تا ظهر نیست جایی کار داره بنظرت بزنم از خونه بیرون تا داروخونه برم؟ بیبی چک بخرم؟ ...

من خودم پیاده روز ۱۱رفتم ازمایش گاه ازمایش دادم تا ازمایشگاهم یه ربع راه بود برم اشکال نداره اگه نزدیکه بری تو دیگه زیاد خودتو محدود میکنی انشالله تا الان نی نی گرفته جاشم محکمه چرا از الان بی بی چک میزنی استرس نمیگیری؟ من روز ۱۱زدم کمرنگ بود نابود شدم انقد ترسوندنم 🥴 

من خودم پیاده روز ۱۱رفتم ازمایش گاه ازمایش دادم تا ازمایشگاهم یه ربع راه بود برم اشکال نداره اگه نزد ...

نه استرس نمیگیرم

دیگه یا مثبته یا منفی چیز دیگه ای که نیس😂

آره نزدیکه پس میرم😎

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😉😉😉وای دختر من باز شام ندارم اخرش منو طلاق میده ار بس یا فرستادمش بگیره یا تخم مرغش دادم 😂😂😂

من عدسی گذاشتم 😁

برو قشنگم یه چیز ساده درست کن به نینی فشار نیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من عدسی گذاشتم 😁 برو قشنگم یه چیز ساده درست کن به نینی فشار نیاد

والا از بس از این غذا شل راحتا گذاشتم بیچاره شوهرم خیک باد شد از بس نخود لوبیا عدس تخم مرغ دادمش 😂😂😂😂

الان ماهورجان دکتر غدد چی گفت؟

امروز نوبت دکتر زنان داشتم..گفت یبار دیگه ازمایشو تکرار کن..گفت شنبه دوباره بیا برا سونو ضخامت..

گفت اگه ازمایشت اینحور شد سیکلتو کنسل میکنیم 

گفت سوتین سفت نپوش.زود بخواب..فردا هم دوساعت از بیداریت گذشته باشه و ناشتا هم باشی ک ازمایش تیرویید بدی..

ضخامت اندومتر هم ۶ وخورده ای بود روز دهمم..

گفت قرصهای استرادیولو هم روزی ۴ تا بخور..

دیگه روز شنبه هم با جواب ازمایش تیرویید میرم دکتر..هم برا سونو ضخامت..