2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تو اخرین سونو قبل پانکچر تعدادشون رو دکتر گفت  حدودا ۱۵تا فولیکول غالب هست بین ۱۲ تا ۲ ...

انشالله همه چی خوب پیش میره برات 

نکنه منم اینجوری میشم که تخمکهام پوچ‌ میشن ؟ 

منم چند بار پانکچر شدم تخمک‌های پوچ بوده بعضی دکترا میگن به خاطر ذخیره است اما بعضیاشون‌ هم‌گفتن‌به خاطر ذخیره نیست 

یعنی می‌تونه به خاطر اینکه hcg تاثیر نداشته باشه پوچ باشه ؟ 

برای تو نتیجه‌اش امروز مشخص میشه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@گیسوگلابتونم         @سهیلاسامی ‍  @سهیلاسامی     ...

مهتاب جان میگم یادمه یبار از داروهای گیاهی که استفاده کردی گفتی گل سنجد باه زنان 

اینارو از هر عطاری میشه خرید؟ سایتی سراغ نداری مطمئن باشه سفارش بدم؟ مصرفش چطوریه؟ خودت بجز اینا دیگه چی خوردی؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ای جان مریوان خیلی قشنگه رفتم چندبار  من کرمانشاهی هستم ولی ساکن کرجم انشاالله با یه بتای بال ...

اره مریوان خیلی قشنگه 

عزیزدلم هرجا هستی دلت شاد باشه 

قوربونت بشم مهربونم خدا از دهنت بشونوه

آره واقعا مفیده دستوراتش رو انجام میدم حتما به نظرم سختم نیست

اره حتما انجامش بده خیلی خوبه 

خوشحالم ک ب دردت خورد

و چیز دیگه ک کنارش پیاده روی کن برقص یوگا هم اگه بشه برات میفرستم انجامش بده خیلی خوبه 

مرسی قشنگم منم خوبم😍 فقط حوصله ام سر رفته🥲

آره سخته فقط استراحت کردن مداوم ان شاالله مثل تیکری که گذاشتی مامان یه دختر قشنگ میشی ❤️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من خیلی علایمم شبیه توعه ولی میترسم عوارض آمپول hcg باشه  روز اول اینا که فقط دل‌درد داشتم هن ...

فاطمه آمپول hcg مگه همونی نیست که برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک میدن ،الان‌ که تو انتقال دادی برای چی‌ میزنی این‌ آمپولو؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیززززم آزمایش دادی؟! مامان شششدی؟!!!

سلام عزیز دلم 

نه هنوز آزمایش ندادم روز ۶ انتقال هستم

تیترم بخاطر انرژی مثبت به کائنات هست :)

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️