2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
https://s8.uupload.ir/files/0f455cf2-6a54-4e0a-b292-b98c23191865_yok2.png

ممنونم عزیزم لطف کردی

همشو اسکرین گرفتم خیلی مفید بود

چه اسم قشنگی داری ژیان یعنی زندگی منم کوردم 

سنندجی هستی اصالتا؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من قبلا رو شکم می‌خوابیدم شکمم نبض میزد☹️😂 این مورد رو اصلا متوجه نمیشم

نه من یادم نیست ازچند هفته ولی شکمم زیر نافم دل میزد جوری ک با چشمم معلوم بود نمیدونم چرا یعنی قبلم میزده؟ اما من هیچ وقت نفهمیده بودم؟؟ 

چطوری تست کنم الان کل ۴ انگشتم رو زیر دلم فشار دادم حس نکردم نبضی

گلم از من یهو شروع کرد ب زدن تو نت خوندم خونرسانی ب رحمه حالا نمیدونم برا مثبت شدن بودن یا خونرسانیم زیاد شده بود من دست نمیزدم خودش میزد میفهمیدم😁😁

گلم از من یهو شروع کرد ب زدن تو نت خوندم خونرسانی ب رحمه حالا نمیدونم برا مثبت شدن بودن یا خونرسانیم ...

😟😟 الان فشار دارم ( محکمم نبود ) زیر دلم درد گرفته 

میگم نکنه داره یه بلایی سرم میاد 🥲 من انتقال اولمم نیست الکی بترسم 

ولی بخدا دردش خاصه

اصلا شبیه درد پریود نیست 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گلم از من یهو شروع کرد ب زدن تو نت خوندم خونرسانی ب رحمه حالا نمیدونم برا مثبت شدن بودن یا خونرسانیم ...

دیشب دراز کشیده بودم دقیقا همینجایی که درد گرفت چنتا نبض زد 

ولی با هر نبضش دردم میومد

خلاصه که اگر بار گران بودیم و رفتیم ...😐🤪

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😟😟 الان فشار دارم ( محکمم نبود ) زیر دلم درد گرفته  میگم نکنه داره یه بلایی سرم میاد 🥲 من ا ...

نه عزیزم چه بلایی بچه رو له کردی فشار نده 😂😂😂منم دلم درد میکرد تیر میکشید بد حرفیه یه شب یادمه از نفخ بیدار شدم نمیدونم اونم بخاطر انتقال بود یا غذا ولی دلم پیچ میرفت🥴🥴تازه مادرشوهرمم پیشم خابیده بود 😑😑😑

خواهش میکنم گلم  لطف داری گلم اره کورد مریوانم شما کجایی هستین؟

ای جان مریوان خیلی قشنگه رفتم چندبار 

من کرمانشاهی هستم ولی ساکن کرجم

انشاالله با یه بتای بالا دلمون رو شاد کنی عزیزم برات آیت الکرسی خوندم مراقب خودت و نی نی باش بازم مرسی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن