2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
بقران فکر نمیکردم اینقد تغییر کنه کسیکه یلیوان اب زورش میومد برداره بخوره 

🥺🥺🥺

آخی من قلبم ضعیفه طاقت احساست رو ندارم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی  میگم من میخوام پچ استرادیول بخرم میگه عکس نسخه بفرست و من ندارم و به دکترم هم ...

طوطیا جان الان نگاه میکردم نسخه های جدید رو همه تاریخ و اسم من و دکتر  روشونه با کات کردن اونا میدن ینی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلیییییییی زود زدی ودردات نشونه ی خوبیه انشاالله مثبتی 

😘😘😘😘

می‌دونم زود زدم قشنگم 

یه تیری در تاریکی رها کردم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥲🥲 ای خدا پس چرا من از قبل انتقال درد دارم هنوزم باهامه؟

معلوم نیست اونقدی که ما شیاف ، قرص و آمپول میزنیم رحمامون چه واکنشی نشون میدن

این الان قیافه رحم من وقتی استرادیول میخورم😏

وقتی قرص اسید فولیک میخورم😯

وقتی شیاف میزارم🤦🏻‍♀️

وقتی آمپول میزنم😱

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خوشم نمیاد توخونه جوراب بپوشم زیر پتو راحت ترم 😬😬

منم قلبم میاد تو دهنم🥲

موقع خواب در میارم بیداری پامه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخ من قربونت برم  مرسی مهربون😘 اگه مثبتم بشم فقط به خاطره لطف و محبتای شما و دعاهایی که از ...

خدا نکنه مامان شیوا جوووون😍😘

انشالله یکشنبه خوش خبر باشی🧿🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای ما دوقلو خییییلی خوبه  دیگه دوقلو بشه به امیدخدا بعد از زایمان تا عمر داریم سمت مطب زنان ...

انشاالله عزیزم واقعا.میشه ایمان داشته باش و از خدا به اندازه لطف وبررگیش بخواه ازش.

انشاالله دوقلو 3قلو که عقده وزمان از دست رفته ی  چندین ساله جبران بشه 

معلوم نیست اونقدی که ما شیاف ، قرص و آمپول میزنیم رحمامون چه واکنشی نشون میدن این الان قیافه رحم من ...

😂😂😂😂😂

وای دقیقا...

میگم ببخشید میپرسم شماهم وقتی شیاف میزارید بعد چند مین یا چند ساعت از واژنتون آب خارج میشه؟

من غیر شیاف لباس زیرم خیس میشه

ترشح آبکی ، لژ دارم نیست ، بدون رنگم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان هیچ ادم پایه ای دورو برم نمیبینم 😁 خودمم از عمد نخریدم جالب اینجاست ک میدونستم این روزهای ...

کار خوبی کردی.من هربار میخریدم حتی قسم میخوردم که زود نزنم باز از روز 7شروع میکردم.اصلا نزن بی‌بی 

😂😂😂 من باز چون علاقه ی خاصی به سوپرایز کردنشون دارم جلوشون نمی‌زنم  یواشکی میزنم که اگه مث ...

من همیشه دوست داشتم جواب ازمایش با ی لباسی پست کنم برای شوهرم.بعدش اسنپ آمد گفتم میدم اسنپ ببره

ولی خدا بر عکسشو نوشته بود تو تقدیرم و اون منو سوپرایز کرد بدم سوپراز کرد 😭

بچه ها من هنوز پانکچرم نشدم یعنی دوماه دیگه پانکچر میشم ولی از الان به انتقال فک میکنم قلبم تودهنم میاد😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چندسال ازدواج کردین؟ ما الان ۱۴ ساله ازدواج کردیم ولی هنوز شوهرم بخاطر بی بچه ای تیکه ننداخت.هیچ نم ...

۹سال.     خداروشکر عزیزم انشالا همیشه خوب درکنارمه بمونین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
شما روز چندمتونه؟ پاهای منم اوایل سرد میشد اما الان یه بار گر میگیرم یه بار باز سردم میشه تکلیفم اص ...

انشاالله همه تون مثبت میشین عزیزانم. من هنوزم همینجورم

بیشتر موقع ها پاک سرده مگر زیر لحاف خوابم ببره یساعتی بگذره گرم میشه

چون رحم خونو میگیره برای پا کمتر میره سرد میشه

انشاالله هر 5نفرتون مثبت هستین 

بچه ها به نظرتون نیم ساعت پیاده روی تاثیری دارع ؟تقریبا از۳ماه قبل پانکچر شروع کردم