2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
شوهرمم کلی غر زد گفت حق نداری زود بری دکتر یه چیزی میدونه که تاریخ تعیین کرده همو ۴ میرم  اه ل ...

حق داری. قشنگ من 

آدم خسته میشه از این همه بدو بدو

ولی حرف شوهرتو گوش کن🤪 خانم خوبی باش براش

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم کدوم مرکز ای وی اف انحام دادی؟

بهمن دکتر عارفی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم خوبی الان؟؟؟ 

بهارک عزیز دلم کجایی تو مادر؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم  من یک سری کارها کردم که نمیدونم تاثیر داشته یا خیر  اول از همه توکل بر خدا کن و ا ...

سلام قشنگ من خوبی جانِ دل؟

کجایی تو 🥺 نینی خوبه ؟

منو یادته ؟

دلم برات تنگ شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری پشمالو و ترسو حالشون خوبه؟ 

می‌دونم منو نمیشناسن 🥲 ولی نمیدونم چرا امشب اینجوری شدم

البته به پانیذ جان چند شبی هست دارم فکر میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق داری. قشنگ من  آدم خسته میشه از این همه بدو بدو ولی حرف شوهرتو گوش کن🤪 خانم خوبی باش براش

تو بارداری نمی دونم مجاز هست یا نه ولی تا فردا بخور فوقش به دکترت بگو سرفه داری داروی مجاز بهت بده

دوست خودم سرفه وحشتناک داشت تو بارداریش دکترش بهش اسپری داد و گفت هیچ مشکلی نداره 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

تو بارداری نمی دونم مجاز هست یا نه ولی تا فردا بخور فوقش به دکترت بگو سرفه داری داروی مجاز بهت بده ...

ممنون عزیز دلم 💙🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم منم سه شنبه انتقال دارم ، به دکترم پیشنهاد دادم دوبار انتقال بده ولی قبول نکرد  فکر م ...

انشاالله همینطوری که میگی باشه 

جنینات چندروزه ان؟

قربونت برام خیلی دعا کن 

انشاالله که خودتم مامان بشی این ماه 

به زودی منم مامان میشم😍
نه عزیزم دکتر ب من گفته بود هر وقت میتونم انجام بدم

تو اینترنت چون نوشته بود بهترین زمانش سوم پریودیه.از سماها سوال کردم...الان میرم ازمایشگاه بازم سوال میکنم...

ای خدا چقد سخته اول صبح بیدار شدن..بخدا ی دیقه چشامو باز نگه میداشتم ۵ دیقه خوابم‌میبرد

سلام دوستای عزیزم صبحتون بخیر انشالله که همتون خوب باشین سحر جان به امید خدا که امروز همه چی تو اکوی قلب عالیه و خیالت راحت میشه

فاطمه جان انشالله فردا یه انتقال بینظیر داشته باشی و 2 هفته دیگه ذوق زده بشیم با نتیجش

آترین جانم امیدوارم همینجوری همه چی عالی پیش بره همه ی مراحل بارداری رو به سلامت و خوشی طی کنی همینطور برای بهار و poweroflove عزیزم که اسمتو نمیدونم :))

آلا ، هیوا ، مهتاب ، هلی ، طوطیا ، حورا ، نوشا ، نگار ، نیاز  و همه ی عزیزام امیدوارم بهترین روزا رو پیش رو داشته باشین

چند روز دپرس بودم نیومدم خبر بگیرم ازتون دیگه به امید خدا میخوام از اول شروع کنم دو ماه تقویت کنم و برم تو سیکل پانکچر 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بی‌نهایت سپاس‌گزارم سرکارخانم💙 زیر سایه‌ی امام رئوف بمونید خودتون و فرشته‌هاتون؛ که بسیار ملتمس دع ...

قربونت برم مهربون انشاالله حاجتت هرچه که هست امیدوارم هرچه زودتر به بهترین شکل خدا دست اجابت بکشه عزیزم 😘