2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم ازمایش پرولاکتین حتما باید تو پریودی انجام بشع؟  بچه ها اگه کسی میدونه بم بگه

نه ربطی نداره.فقط از دوشب قبل نزدی و لمس سینه نداشته باشی

تیروئیید هم سه ساعت از بیداری و پیاده روی یا کار سنگین نکنی قبلش 

سلام عزیزم خوبی انشالله؟ من در استرس فردا هستم که اکو قلب دارم برام دعا کن سالم باشن انشالله

خوبم عزیزم

انشاالله بسلامتی عزیزم این ی روند روتینه بسلامتی همه چی اکیه.قربونشون برم فردا جوجه ها رو میبین زوقشون می‌کنی

الهی روزی همه بشه فردات 😘♥️

@پونه00     عزیزم اسمت تو لیست فرداشب میزارم گلم الهی به حق دردونه امام رضا خدا به زودی ...

بی‌نهایت سپاس‌گزارم سرکارخانم💙

زیر سایه‌ی امام رئوف بمونید خودتون و فرشته‌هاتون؛ که بسیار ملتمس دعاتونم منِ کمترین...💙💙  

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام عزیزدل  خوبی ؟ اینهمه لطف و مهربونیت  چطور باید جبران شه آلای مهربون الهی الهی ا ...

قربوونت برم عزیزم. قبلا جبران شده🥰. این دعای ۲۵ صحیفه به خاطر تشکر از لطفای همتون بود❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میگم ازمایش پرولاکتین حتما باید تو پریودی انجام بشع؟  بچه ها اگه کسی میدونه بم بگه

نه عزیزم دکتر ب من گفته بود هر وقت میتونم انجام بدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@پونه00     عزیزم اسمت تو لیست فرداشب میزارم گلم الهی به حق دردونه امام رضا خدا به زودی ...

میشه لطفاً اسم پانیذ پانیذ هم بزاری؟

دخترا پانیذ کجاست؟ خیلی وقته ندیدمش ، کاربریشم یادم رفته🥺

فکر کنم برج ۱۰ دیدمش تامام

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دیگه رفته رو حالته حساسیت  سیتیریزن یا کتوتیفن بخور  ولی به مرور خوب می شه

🥲

بنظرت نخورم بدتره یا بخورم ؟

چون سه‌شنبه انتقال دارم عزیزم( فردا)

بیشتر سرفه ناراحتم کرده ، تو انتقال نمیشه. شربت سرفه خورد ؟

با اون حالم خوبه 😐

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️