2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
سلام عزیزم، دوتا جنین دیگ دارم، یکم غلظت خون دارم، و پرولاکتینمم بالاست، تمام جنین هام هم گرید a بود ...

اگه شرایطش رو داری نماز استغاثه حضرت زهرا (س) رو بخون

خیلی مجرّبه

ان شاءالله خود حضرت نگاه ویژه به زندگیت بندازه و حاجت دلتو برآورده کنه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

دو رکعت نماز بخوانید و بعد از سلام، سه مرتبه تکبیر بگوید، سپس تسبیحات حضرت زهرا(س) را به جای آورید، به سجده بروید و صد مرتبه بگویید: 

«یا مَوْلاتی یا فاطِمَةُ اَغیثینی». 

ای سرپرستم ای فاطمه به فریادم برس.

بعد طرف راست صورت خود را بر زمین بگذارید و همین ذکر را صد مرتبه بگویید، سپس طرف چپ چهره‌ را بر زمین بگذارید و صد مرتبه بگویید، دوباره به سجده برود و ۱۱۰ مرتبه بگویید؛ بعد از آن حاجت خود را بیان کنید. 

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنو شکمی بوده واژینال نبود و این که از شب چله لکه قهویی داشتم هی قطع میشد هی می امد پری روز انوکسا ن ...

مام به من گفت اگه لکه بینی داشتی اسپرین وانکوسا قطغ کن ۴۸ ساعت بعد از اخرین لکه بینی دوباره اسپرین وانکوسا شروغ کن

شادی صدام کنید
خوبه بلاست بشه؟ چه توصیه ای واسم داری برای قبل و بعد انتقال مررررررسی قشنگم🫂🌻💜

عزیزم 

من یک سری کارها کردم که نمیدونم تاثیر داشته یا خیر 

اول از همه توکل بر خدا کن و از ۱۴ معصوم بخواه برات دعا کنند. 

بعضی شب ها کف پاهام و شکمم با روغن سیاه دانه چرب میکردم و جوراب پام میکردم تا صبح. پیاده روی روزانه بین نیم ساعت تا ۱ ساعت .

گردو زیاد خوردم با خرما.

سردیجات خییییییلی کم کردم.

عسل و سیاه دانه هم میخوردم بعضی صبح ها یا وسط روز یا شب.

با اینکه لوبیا سبز اصلا دوست ندارم یکبار یا دوبار درست کردم خوردم.

حلیم چندبار خوردم. 

ختم سوره یس هم از شروع درمان یکیار برداشتم. 

من فیلم آنتن روزهای قبل از انتقال نگاه میکردم که شاد باشم ، از کسانی هم که آزارم دادند سعی کردم فاصله بگیرم که عصبی نشم و اونهایی هم که مجبور بودم سعی کردم به خودم بگم چه قدر پول خرج کردم و چه دردهایی کشیدم و به خودم روحیه میدادم که حرف و کارهاشون ناراحتم نکنه.

هر چند الان نمیتونم مثل قبل انتقال 

سلام عزیزم، دوتا جنین دیگ دارم، یکم غلظت خون دارم، و پرولاکتینمم بالاست، تمام جنین هام هم گرید a بود ...

پس نا امید نباش همین که بتا رشد کرده یعنی رحمت توانایی پذیرش جنین رو داشته .انشالله که خیلی زود خبر مامان شدنت رو بهمون میدی عزیزم. غلظت خون و پرولاکتین هم درمان داره بهش فکر نکن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما کیا پریود دوم بعد از پانکچرشون با تاخیر بوده؟میشه بگید چقد طول میکشه؟من همیشه ۲۸ روزه پریود می ...

عزیزم 

۲۷ مرداد پریود قبل از پانکچر بود 

۹ شهریور پانکچر

۱۵ شهریور اولین پریودی بعد از پانکچر

۲۵ شهریور یک لک بینی داشتم 

۲۱ مهر پریود دوم 

۱۸ آبان پریود سوم 

با جزییات نوشتم 

@zhiyan74     سلام عزیز شما از دادی؟

سلام عزیزم اره منفی بود

خیلی حس بده خیلی اذیتم خیلی ناراحتم 

هرچی خودمو با اطرافیانم مقایسه میکنم ماها چی کم داریم چ گناهی مرتکب شدیم 

فقط ماها همدیگرو درک میکنیم میفهمیم همو 

ب خدا گله میکنم چرا باید قسمت ما این طور باشه 

چقد سختی کشیدیم چقد بد بختی کشیدیم ولی بازم نشد  

سلام خانما من از دادم منفی شد امروز روز ۱۴ انتقالم بود ،دکتر گفته بود روز ۱۴ و ۲۰ ازمایش بده به نظرت ...

خیییییلی ناراحت شدم عزیزم اما چون گفتی دکتر گفته روز ۲۰ هم ازمایش بده یعنی امیدی هست 

یعنی احتمال اینکه جواب مثبت بشه هست، ان شاالله بحق فاطمه زهرا س بهترین برات پیش بیاد.ان شاالله مثبت میشه جواب آزمایشت

عزیزم به نظرم داری دوباره کاری میکنی چون اکثر دکترا فقط ازمایشگاهی که خودشون معرفی میکنن رو قبول دار ...

👍🏻دارم همه چیز رو سبک سنگین میکنم که بهترین کار رو بکنم  من واقعا از حد خودمم بیشتر مرخصی رفتم امکانش نیس چندین بار برم تهران و برگردم هزینه ش مهم نیس اجازه رفتن ندارم .امیدوارم تو آزمایش هام مشکلی نباشه اخه منم اینجا خون بدم میفرستن تهران خواستم پروانه بگه کجا رو معرفی کرده بگم خونم رو اونجا بفرستن هزینه بیشتر اینجا ازم میگیرن اما کارم راه میفته ❤️