2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
دختر تو دیوونه ای😐  خب یه روز هست ی روز نیست دیگه منم همینطورم این عصر ک کمرم داشت دوتیکه میشد ...

خیلی میترسم هلی جان

انشاالله خوشخبر بیای امشب قرص آرامبخش خوردم که بخوایم فردا زود بیدار نشم و نیام سایت تا تو جواب بگیری بیام بترکونم اینحا 

دور از جونت عشقم وای نگار چه روزای پر از استرسیه فقط‌ خدا میدونه الهی شکر که خدا پایانشو شیرین کر ...

قشنگ میفهمم چی میگی این روزارو واقعا ب چ سختی گذروندم خدابهتر داند خدارو هزاران بار شکرش ان شاء الله ک برات زودتر بگذره با ی نتیجه شیرین بشوره ببره سختیایی کشیدیو 🤲🤲😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای قربون نینیت برم من  نگار جان آز خدا بخواه این  آرزوی دیرینه ی من رنگ حقیقت بهش ببخشه ...

ان شالله آخر هفته خوشحالترین باشی ب حق فاطمه زهرا ب حق دل شکسته رباب مطمئنم آخر هفته اشک شوقه ک اینجا جاری میشه 🥺🥺😍😍😍🤲🤲🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ای جاااااانم🤩 قدمش مبارک و خوش یمن باشه برات عزیزم🥰 لذت ببر از لحظات ناب مادری

خوبی عزیزم در چ حالی کی میری آزمایش 

دورت بگردم بقران چنتا سوره و چنتا دعا و فراوون ذکر خوندم البته هر روز امروز بیشتر چشم خواهری ببخش ...

چ حرفیه قشنگه من کاش بیشتراز اینا برمیومد ازم دیگه خودمون خوب میفهمیم چیا میکشیم این دوران اگه حرفم نزنیم ک میترکیم از استرس وفشارروحی روانیش فداتشم توفقط حرف بزن قوربونت برم😍😍😍😍😘😘😘😘😘

خوبی عزیزم در چ حالی کی میری آزمایش 

قربونت برم من 🥰الهی شکر فعلا از استرس زیاد خوابم نبرده

فردا صبح ان شاءالله میرم برای آزمایش

ویژه ازتون التماس دعا دارم😭

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
الهی قربوووونت برم. اذیت نکن اینجوری خودتو. دلدردای منم مداوم نبود. بعضی روزا انقد شدید بود دلم میخو ...

خدا نکنه دورت بگردم.میدونم که زو مخ شما هم هستم قشنگم

خودت می‌دونی دردمو

الهی شکر که پایانش شیرن شد.گوارای وجودت این حلاوت و شیرینی 😘😘😘

قربونت برم من 🥰الهی شکر فعلا از استرس زیاد خوابم نبرده فردا صبح ان شاءالله میرم برای آزمایش ویژه ...

ذکر بخون تایکم خسته بشی خوابت بگیره مامان خوشگله 😍ان شاء الله فردا شادترین آدم روی زمین توباشی مطمئنن خدا بهترینشو برات گذاشته 😍😍❤️❤️❤️

سلام عزیزان دلم ،من به سلامتی فارق شدم وگل دخترمو اوردم خونه ،دقیق تو اتاق عمل به یاد همه چشم انتظار ...

ای جونم قدمش مبارک و پر از خیر برکت باشه.ممنون کع ب یاد ما هم بودی وقتیکه دخملمون شیر میدی مارا حتماً دعا بکن عزیزم