2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

سلام عزیزان دلم ،من به سلامتی فارق شدم وگل دخترمو اوردم خونه ،دقیق تو اتاق عمل به یاد همه چشم انتظارا وتو راهی دارا بودم وبراشون دعا کردم ،بد نیستم اما جای زخمم وشکمم درد ناکه برام وزیاد کاری ازم برنمیاد،نمیدونم کاربر بهارک چیکار کرد اونم قبل من سز داشت اگه خبری ازش دارین برام بفرستین تا میتونین اونایی ک نزدیک زایمانن استراحت کنن ،ک زمان کم میارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعا دارم يكساله از خرداد پارسال همش دارو و آمپول و پانكچر خدا كنه نتيجه مثبت بگيرم

ان شالله که نتیجه این همه زحمتت رو بگیری عزیزم..با همه وجود درکت میکنم چشم انتظاری سخته♥️

❤🥰

سلام خانم ها الهی همگیتون ب سلامتی فارغ شید و خانم هایی که منتظرم خدا ب حق حقانیت و مهربونیش دامنتونو سبز کنه 💚

منم قاطی شما ها 

گرچه الان دلم گرفته و ب گریه م از اینکه خدا دوسم نداره شاید بنده خوبی نیستم براش 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
انشاالله دعا کن الهی هممون مثبت شیم فردا الان آف میشم گوشیمم باتری نداره  نمیزنم شارژ ک بت ...

آخ جون چ تهدیدم اثر کرد🤪🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بدنو ضعیف نمیکنه ؟تینا جان شما باردارید؟

نه ضعیف نمیکنه . البته با وجود قرص بازم من موقع انتقال عفونت داشتم نمیدونم چرا اینطوری شد . 

پس فردا آزمایش بتا دارم ولی خودم فکر میکنم حامله نیستم 😞😢

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
میشه نه شده ان شالله عزیزم😍 منم ک دلم خیلی روشنه عزیزم😍❤️ برا ارامش دلت آیه الکرسی میخونم

الهی ک خدا ب دله مهربونت نگاه کنه نازنینم🤲🏻

حلال کنین من این چندوقته خیلی بهتون زحمت دادم❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
يه سوال يعني امكان داره از ٦ تا جنين،  جنين پسر هم باشه؟؟؟ نكنه نباشه؟ خيلي نگرانم امروز خر ...

الهی که زنگ بزنن بری انتقال بدی و صاحب کاکل زری هات بشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزان دلم ،من به سلامتی فارق شدم وگل دخترمو اوردم خونه ،دقیق تو اتاق عمل به یاد همه چشم انتظار ...

سلام عزیییییزم. به به پر خیر و برکت باشه قدم گل دخترمون😍😍 الهی خوشبختی شو ببینی عزیزم❤️❤️

سلام خانم ها الهی همگیتون ب سلامتی فارغ شید و خانم هایی که منتظرم خدا ب حق حقانیت و مهربونیش دامنتون ...

الهییییییی ک هر چه زودتر شمام خبر خوش بدی عزیزم. نه ب خدا ، خدا هممونو دوس داره هزاران برابر بیشتر از چیزی ک تصورش میکنیم. به قول گفتنی پایان شب سیه سپید است. و به قول ی عارفی دقتی شدت به بی نهایت میرسه درهای فرج از غیب گشوده میشه.

ان شاالله وقت رسیدن فرج خیر برا هممون شده باشه❤️❤️

خدا نظر کرده مطمئن باش فردا همین وقتا داریم برات خوشحالی میکنیم عزیزم

ای خداااااااای مهربووووون😭

ممنونم ازت نهال جون خیلی ویژه🌹

ممنون ک ب دلم آرامش میدین❣️🥹

الهی ک ب زودی خبرای خوب از همدیگه بشنویم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
الهی ک خدا ب دله مهربونت نگاه کنه نازنینم🤲🏻 حلال کنین من این چندوقته خیلی بهتون زحمت دادم❣️

چ حرفیه قربوووونت برم😘😘❤️

الهییییییی ک هر چه زودتر شمام خبر خوش بدی عزیزم. نه ب خدا ، خدا هممونو دوس داره هزاران برابر بیشتر ا ...

الهی امین

من بچه رو با استرس از بین بردم بعد۱ سال ‌ و خورده ایی باردار شدم عذاب وجدان منو داره میکشه

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️