2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
انصافا هر چقدر ب روز آزمایش نزدیکتر میشم استرس میگیرم  من اصلا آدم استرسی ای نیستم و خیلی ب ...

خیره ان شاالله. کاش آدم راهی بلد بود ک ذهنشو راحتتر منحرف کنه از ی فکری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برا پرولاکتینه عزیزم. من پرولاکتینم بالا بود با این قرص کنترل میشد❤️

آها  

منم دردسرای پرولاکتینو داشتم...دخترمو به خاطر چربی زیاد شیرم با دستور دکتر تو ۱۵ ماهگی از شیر گرفتم😓تا ۴ سال شیرم همینجور میومد انگار که دارم ب بچه شیر میدم..آنقدر دارو خوردم تا خشک شد  هنوزم اگ دستکاری کنم ب جوش میاد 😑😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میتونم بزنم بی بی  فک کنم دیگ نشون بده روز امروز یازدهمین روزه  ولی مث چیییییی &nbs ...

عزیزم شما چندم اردیبهشت انتقال دادی؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
خیره ان شاالله. کاش آدم راهی بلد بود ک ذهنشو راحتتر منحرف کنه از ی فکری

اینا رفتن برا من ی عروس هلندی خریدن به قدری بامزس 

با اون ک بازی می‌کنم  فارغ از غم دنیام🥲😂یهو ک یادم بیاد قلبم تند میشع

امروز چطوری مامان خانم ؟دعا یادت نره تو لحظه هایکه به جوجه ت فکر میکنی ♥️

قربووونت عزیزم شکر خدا. امروز فقط پا درد شدید دارم و سمت راست هی تیر تیز می کشه . میدونی منم ک مث مارگزیده ایم ک از ریسمون سیاه و سفید میترسه. هر درد یک طرفه ای ک میاد ذهنم یهو میره سمت اسمشو نبر😫 ولی همه ی امیدم ب لطف و کرم خداست که ان شاالله برا هیچ کسی اتفاق نیفته.

اره قربوووونت برم تو تمام دعاها و قرآن هایی ک میخونم همه تونو یاد می کنم هرچند لیاقتی ندارم ولی مهم اینا ک خدا دعای در حق همدیگه رو خیلی دوس داره😍😍 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آها   منم دردسرای پرولاکتینو داشتم...دخترمو به خاطر چربی زیاد شیرم با دستور دکتر تو ۱۵ ماهگی ا ...

اوووه چ زیااااد😃

من ۹ اردیبهشت بودم گلم

اوووف منم اسم بی بی میاد تنم میلرزه . من دهم بودم . اصلا نزن . الان نشون نمیده فکر کرنم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
اینا رفتن برا من ی عروس هلندی خریدن به قدری بامزس  با اون ک بازی می‌کنم  فارغ از غم دنیام ...

جووونم😍 

سرتو با فیلم و کتاب قاطی کن البته طنزش بیشتر

ااااای جااااانم😍😍😍 چقد دلم خواست🥺😍 قبول باشه عزیزم😘😘 ممنون ک مارو همشریک کردی

انشاالله تو هم با بچه ات یا بچه هات بیاین تو صحن و اونا بازی و شیطنت کنند

من هنیشه خانواده هارو با بچه هاشون میدیدم حسرت میخوردم که میشه یه روز منم بچه امو بیارم اینجا بدو بدو و شیطنت کنه

شکر خدا الان دوتا شیطون دارم

انشاالله روزی و قسمت همه منتظرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قبول باشه عزیزدلم، ممنون ب یاد ما دلشکسته هام هستی❣️

انشاالله سال دیگه با جوجه هاتون تو صحن امام رضا باشین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشاالله تو هم با بچه ات یا بچه هات بیاین تو صحن و اونا بازی و شیطنت کنند من هنیشه خانواده هارو با ...

ااای جاااانم😍😍😍 دقیقا آره منم جای زیارتی میرفتم همین حسو داشتم همیشه🥺. ان شاالله برا هممون نزدیک باشه اونروز

خدا حفظ کنه فسقل هاتو😍😍😍

الهییی قربوووون دلت برم. منم روز دوم انتقال ک موعد پریودم بود و لک دیدم حس کردم دنیا رو سرم اوار شد ...

آلا جون چند بار قبلا هم دیدم گفتی روز دوم انتقالم موعد پریودم بود. مگه میشه؟ یعنی یه روز مونده که پریود شی برات انتقال دادن ؟ برای خودم و بقیه بچه ها دیدم روز ۱۵ یا همین اطرافش انقال دادن . یعنی مثلا ۱۵ روز قبل پریود بعدیشون

دورت بگردم خواهری .خیلی لطف دارین شما  الهی زایمان سالم و جوجه ت بسلامتی در آغوش بگیریش رعنا ج ...

عزیزدلین، خیلی ممنونم از محبتتون ❤❤

شرایط ماها یه طوریه که انگار تو دوران ناباروری از خانواده ها دور میشیم، من هم همینطور بودم و تا حدودا ۱۱ هفتگی هیچ کس حتی مادرم هم خبر نداشت از مثبت شدنم 😀