2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048041 بازدید | 684638 پست
وای منم پا درد دارم دیوونه شدم از دردش بچه ها گفتن آب زیاد بخورم به خاطر داروهاس از امروز شروع کردم ...

دختر فقط شاخ ودم در نیاوردیم

منم از سر درد گر گرفتگی درد پریوددارم میمیرم

انشاالله خدا نگاه کنه به دلمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم پا درد دارم دیوونه شدم از دردش بچه ها گفتن آب زیاد بخورم به خاطر داروهاس از امروز شروع کردم ...

منم امروز شدییییید پا درد گرفتم😅 پتو پیچ کردم خودمو ک یکم دردش کم بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جاااااانم🥹 کاری نمی کنم نازنینم، تو فقط بخند🤩 قربونت برم هرچی خدا بخواد فقط ب دلم آرامش بده🤲 ...

قربوووونت برم عزیزم 😘😘 الهی آمین😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم سمیه جون، ویژه ازت التماس دعا دارم آخه خیلی زیاد بود از لکه خیلی بیشتر بود🥺 ان شاءالله ...

عزیزم روز چندی ؟

دوست من روز ۱۰لکه بینی کرد که خون بودا ۱۲هم باز

۳قلو بارداره

من الان هر لحظه چک میکنم ببینم لک دارم یا نه

انشاالله ختم بخیر خوشی گلم 

حق داری عزیزم هرچه پیش میریم سختر میشه نزن عشقم 😘

انصافا هر چقدر ب روز آزمایش نزدیکتر میشم استرس میگیرم 

من اصلا آدم استرسی ای نیستم و خیلی بی خیالم نمدونم چرا ب شنبه فکر میکنم قلبم تند میشه🤕

منم برای دل مهربون تو و آلا جون آل یس میخونم از امام زمان میخوام نگرانی رو ازتون دور کنه و نتیجه ی آ ...

قربوووونت برم نهال جون😭😭😭😭 چقد ماهید همتون❤️❤️ الهی خیر و دنیا و اخرت بده بهت، شادی نی نی دار شدنتون رو  ببینیم ان شاالله😍😍

واقعاً.یعنی‌ اگر کسی میخواد برزخ درک کنه تو شرایط این ۱۴روز قرار بگیره  واقعاً بودن درکنار هم ...

خدا میدونه که منم دل خوشیم شده بیام اینجا حرفای شمارو بشنوم آروم شم الانم برای شما دو تا خواهرای عزیزم آل یس میخونم نتیجه انتقالتون مثبت بشه به حق رسول الله

@atrin_arsen_atrina    

@88helli

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم گابرکولین برای چی هست؟؟؟

برا پرولاکتینه عزیزم. من پرولاکتینم بالا بود با این قرص کنترل میشد❤️

من الان دوقلو ۱۹ ماهه دارم از خدا میخام  انتقال همه مثبت شه و دلتون شاد بشه😍

بسلامتی عزیزم انشاالله صحیح و سالم بغلشون کنی 🤲

سارا جان گرید جنینات چی بود و چن تا انتقال دادی؟

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم روز چندی ؟ دوست من روز ۱۰لکه بینی کرد که خون بودا ۱۲هم باز ۳قلو بارداره من الان هر لحظه چک ...

😍😍😍😍

ان شاالله به حق امیر المومنین علی ع همتون خوش خبر بیاین😍😍😍

الهیییی خودت ب دلهامون نگاه محبتت رو ویژه تر از همیشه بنداز😍😍

خدا میدونه که منم دل خوشیم شده بیام اینجا حرفای شمارو بشنوم آروم شم الانم برای شما دو تا خواهرای عزی ...

وای قربونت بشم نهال مهربونم

الهی صد برابر انرژی مثبتش به خودت بتابه و به صدای قلب جوجه هات خوشحالمون کنی عزیزم