2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
فردایی جان تنها کاری که شما لازمه بکنی قبل انتقال اینه که کلا بیخیال باشی و استرس رو کنار بذاری. اله ...

😍🩷

چشم قشنگم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها، یه نکته دیگه. خوابت رو هم درست کن که تاثیر داره. کلا شبا بیداری😡 مریض میشی دختر

🤪🤪

با کمک قرص زود می‌خوابم ولی نیمه شب بیدار میشم...

البته وقتی پریود میشم کلا خوابم سبک و کمه

بعد انتقال بشه اون قرص رو ادامه داد خیلی خوبه من یه ماهه با اون قرص راحت می‌خوابم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من الان دوقلو ۱۹ ماهه دارم از خدا میخام  انتقال همه مثبت شه و دلتون شاد بشه😍

ای جووونم خدا حفظشون کنه برات عزیزم

کمکی ام دارید یا دست تنهایی؟

من عاشق دوقلویی ام اما میترسم در توانم نباشه ‌‌‌‌‌....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤪🤪 با کمک قرص زود می‌خوابم ولی نیمه شب بیدار میشم... البته وقتی پریود میشم کلا خوابم سبک و کمه ...

امان از شماها. قرص ضرر داره خب. نخور ازین چیزا😡

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ان شاءالله که سال بعداین موقع توبغلته😍

مرسی از دعای قشنگت مهربونم ان شاء الله سال بعد همگی بچه بغل بیایم غر بزنیم نمیخوابن🥺😍😁

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام عزیز دلم الهی شکر همه چیز خوب بود ولی نمیدونم چرا بهم دارو نداد جز استرادیول ؟؟ هفته ی دیگه ...

ان شالله بهترین انتقالت باشه عزیزم ❤️❤️

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
وای من دلشو ندارم نمی دونم با مرحله اول باید حساب کنم یا مرحله دوم ۱۰ و ۱۲ انتقال بود امیدوارم خد ...

ان شالله دوروز دیگه باخبر خوش میای ولی بیاو ی بیبی بزن دختر🤭🤭🤭من همیشه از روز 9 هرروز زدم😁

دوستان انتقالی یکی بره بی بی چک بذاره بیاد شادمون کنه. الان شدید به خبر بارداریتون محتاجم🤗

من میتونم بزنم بی بی  فک کنم دیگ نشون بده روز امروز یازدهمین روزه

ولی مث چیییییی  میترسم از بی بی چک😑🤒

من میتونم بزنم بی بی  فک کنم دیگ نشون بده روز امروز یازدهمین روزه  ولی مث چیییییی &nbs ...

برو 😍😍😍

من الان دوقلو ۱۹ ماهه دارم از خدا میخام  انتقال همه مثبت شه و دلتون شاد بشه😍

خداحافظ خودتو ودوقلو هات باشه عزیزم خداروشکر بخاطر این نعمتاش 😍😍😍

سلام دوستان گلم، 

من دو روز بتامتازون روزی ۳ تا زدم، بعد دو شبه خیلی بیخواب شدم، با اینکه ظهرها هم حتی یه کم نخوابیدم، 

به نظرتون ممکنه عوارض بتامتازون باشه؟ 

البته روز یکشنبه یه دونه هم فمولایف تزریق کردم ،