2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
اوووف منم اسم بی بی میاد تنم میلرزه . من دهم بودم . اصلا نزن . الان نشون نمیده فکر کرنم

اره شما  روز بعد انتقال داشتی ایشالا مثبت شی خواهر😍😍😍

نه نمیزنم ک ولش کن  بی بی چک نحسه برام😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شما  روز بعد انتقال داشتی ایشالا مثبت شی خواهر😍😍😍 نه نمیزنم ک ولش کن  بی بی چک ...

ان شاءالله هر دو مثبت میشیم من آزمایشم دوشنبه هست . بی بی چک زیاد دارم خیلی ازش میترسم ولی شاید فردا بزنم. میترسم اگه مثبت بود از خوشی سکته کنم یا اگه منفی بود از غصه دق کنم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
قربونت برم سمیه جون، ویژه ازت التماس دعا دارم آخه خیلی زیاد بود از لکه خیلی بیشتر بود🥺 ان شاءالله ...

اگه قابل باشم چشم حتما عزیز دلم 🤲🤲 بد به دلت راه نده ان شاالله که همه چیز خیره 🤲🤲 استراحت کن و بهش فکر نکن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله با نتیجه مثبت میای😍 سعی کن این ۱۴ روز لذتشو بیری با فکر کردن ب علائم و... تلخش نکن

خیلی سخته واقعا

میدونم همگی تجربش رو داشتید

امروز سرکار بودم تایم کاریم زیاده 

یهو حالم خیلی خیلی بد شددد

کاش نتیجه هم بده

مرسی از انرژی خوبت❤️❤️😘

منم برای دل مهربون تو و آلا جون آل یس میخونم از امام زمان میخوام نگرانی رو ازتون دور کنه و نتیجه ی آ ...

وای نهال جون ممنون از آرامشی ک بهم دادی🤩

ان شاءالله ثواب این دعاها ب خودت برسه عزیزم و خدا دلتو شاد کنه همونجوری ک این حسه خوب رو ب ما دادی😘🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
راستی دکتر فروتن به من گفت لکه بینی میدونی که تو این سیکل طبیعیه اگه تا قبل از آزمایش لک دیدی یه شیا ...

ممنون ک گفتی نهال جون❣️

من شیاف ساعت ۱۱ گذاشتم ولی کماکان لکه بینی دارم رنگش هم از قهوه ای داره ب قرمز میره نمی دونم چیکارکنم

ب نظرتون آمپول بزنم؟ اگه آره چ ساعتی؟

سلام عزیزدل، ممنونم خداروشکر، نی نی هم خوبه خاله جوون،❤  باعث افتخاره عزیزم، من دکترمو عوض کرد ...

مرسی عزیزدلم انشالاشماهم  این دورانو ب خیر و خوشی پشت سر بزاری و نی نی خوشکلتو بغل بگیری 

خوب کاری کردی منم اصلا حس خوبی نسبت بهشون ندارم اگه این سری نتیجه نگیرم دیگه سمت همدان نمیام واسه این کار 

وای عزیزم لکه بینی اولین علامت مثبت امروز چند انتقالی الهی به حق پهلوی شکسته دخت پیامبر که بتای تپل ...

نه عزیزم فک نمی کنم ازصبح خیلی بیشتر شده🥺

۱۰ و ۱۲ اردیبهشت انتقال بوده نمی دونم کدوم و باید حساب کنم

ممنون از دعای قشنگت، الهی آمین😭🤲🏻

ان شاءالله این روزا رو ب خوبی بگذرونی و بهترین اتفاق زندگیت رخ بده🤲🏻