2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
مرسی از جوابت عزیزم،اما خود دکترم بعد از اینکه جواب تست رو بردم گفت دو هفته دیگه بیا سونو،منم فکر کر ...

درسته عزیزم تشکیل میشه 

ولی خب دستگاه ها ضعیف باشن دیده نمیشه ، یا دکتر کار بلد نباشه

چون خیلی کوچولوعه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😘😘😘 استرس برات اصلا خوب نیست هرچند که واقعا سخته ، من خودم از الان نگران اینم که مثبت بشم قلب ن ...

اصلا نگران  نباش عزیزم،توکل کن به خدا،درسته راه سختی در پیش داریم،اما تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمی افته،ما تلاشمون رو می کنیم بقیه ش دست خداست

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم تشکیل میشه  ولی خب دستگاه ها ضعیف باشن دیده نمیشه ، یا دکتر کار بلد نباشه چون خیل ...

انشاالله که همینطوره و دستگاه ضعیف بوده

عزیزم شما هم پلی کیستیک بودین؟دکتر داروی خاصی یا کار خاصی نکرد واسه پلی کیستیک بودن تون ؟

اره عزیزم اما کار من به دارو نکشید،چون همسرم کم تحرکی اسپرم داشت،و دکتر گفت هر چقدر هم دارو بخوری فایده نداره چون شوهرت مشکل داره و تنها راه آی وی افه

اره عزیزم اما کار من به دارو نکشید،چون همسرم کم تحرکی اسپرم داشت،و دکتر گفت هر چقدر هم دارو بخوری فا ...

منم دارو نخوردم مشکل اصلی همسرم بود ولی میترسم ی وقت این پلی کیستیک جوآب انتقال منفی کنه شما اضافه وزن شکمی نداشتین ؟یا ریزش مو د سر موقع پریود میشدین؟منفورمین هم خوردی؟

منم دارو نخوردم مشکل اصلی همسرم بود ولی میترسم ی وقت این پلی کیستیک جوآب انتقال منفی کنه شما اضافه و ...

چرا چاقی شکمی داشتم،عزیز هر کی مشکل داره آی وی اف می کنه دیگه،خیلیا هستن پلی کیستیکن ولی مثبت میشن،ریزش مو که همیشه داشتم،متفورین استفاده نکردم

چرا چاقی شکمی داشتم،عزیز هر کی مشکل داره آی وی اف می کنه دیگه،خیلیا هستن پلی کیستیکن ولی مثبت میشن،ر ...

والا این ماه نرفتم انتقال گفتم یکم لاغر کنم موند واسع ماه بعد دیگه آدم استرس همه چی داره من دوماه پیش که پانکچر شدم ریزش مو الان خیلی شدید شده نمیدونم چشه یبوست هم دارم حالا موقع انتقال با دارو این یبوست باید چیکار کرد 

اصلا نگران  نباش عزیزم،توکل کن به خدا،درسته راه سختی در پیش داریم،اما تا خدا نخواد هیچ برگی از ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

آره واقعا ، بهم ثابت شده که تو این چند سالی که بچه نداشتم به نفعم بوده

ولی خب صبر و درک ما انسانها خیلی کمه ، من خودم فکر میکنم الان دیگه بهترین زمان برای بچه دار شدنه😁 یکم که میگذره به چالش رو که رد میکنم میگم عه خدارو شکر که اونموقع بچه نداشتم الان بده خوبه 

این چرخه ادامه داشت تو این ۱۰ سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله که همینطوره و دستگاه ضعیف بوده

♥️♥️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا این ماه نرفتم انتقال گفتم یکم لاغر کنم موند واسع ماه بعد دیگه آدم استرس همه چی داره من دوماه پی ...

یبوست که شربت لاکسی ژل میدن دکترا خیلی خوبه،منم یبوست داشتم الان از اون استفاده می کنم خیلی خوبه

دکترفروتن تاساعت ۱۳توبیمارستان بهمن ویزیت میکنن  من بیمارستان میرم همیشه پنج شنبه هم هستن&nbs ...

سلام عزیزم من میخوام از دکتر فروتن نوبت بگیرم چه روزایی بیمارستان هستن؟هر روزی ک هستن صبح زود برم نوبت میده برا همون روز؟؟؟

یبوست که شربت لاکسی ژل میدن دکترا خیلی خوبه،منم یبوست داشتم الان از اون استفاده می کنم خیلی خوبه

باورت میشه بعضی وقتا شربت هم برا من اثر نداره پناه بر خدا میگن تو انتقال نباید یبوست شد خیلی بده انشالا گلم بسلامتی نی نی کوجولوتو سلامت بغل میگیری 

باورت میشه بعضی وقتا شربت هم برا من اثر نداره پناه بر خدا میگن تو انتقال نباید یبوست شد خیلی بده انش ...

مرسی عزیز دلم انشاالله شما هم به زودی باردار بشی بدون نیاز به آی وی اف

سلام عزیزم من میخوام از دکتر فروتن نوبت بگیرم چه روزایی بیمارستان هستن؟هر روزی ک هستن صبح زود برم نو ...

فکرکنم شنبه تاپنج شنبه هرروزبیمارستانن باززنگ بزنید بپرسید

من صبح ساعت ۸اونجام میرم پذیرش ویزیت میگیرم اکثرانفراولم تا۱۱نهایت ۱۲کارم راه میفته

وقت قبلی نمیخواد

خدایابه امیدخودت🌺