2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست
گلوکوفاژ بخور . خارجی همون متفورمینه. 

فکر کنم همینه

داخل قوطی هست زرد رنگه قرصش هم بیضی شکله

کلا من شیر هم بخورم اسهال میشم ، اون چند وقت هم احتمالا معدم خالی تر بود چون مثلا رژیم بودم ولی الان ول کردم ، 

ولی الان با قرصه اوکی ام

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

متفورمین رو دکترا برای چی میدن؟ 

تنبلی تخمدان عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی  امروز 40 تا دعای یستشیر میخونیم دعای خیلی قشنگیه هر کس مایله ش ...

عزیزم یکی ام من میخونم 

انشالله حاجت روا بشی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا خوبین میشه راهنمایی کنین من فقط چند روز مهلت دارم و دلنگرانم کسی بوده از موسسه حضرت خدیج ...

سلام خانم بله درسته روی چک نباید تاریخ داشته باشه ولی توی ثبت چک تاریخ روز بزنین و در وجه موسسه حضرت خدیجه قم باشه

من اینکارا رو کردم

سلام دخترا خوبین میشه راهنمایی کنین من فقط چند روز مهلت دارم و دلنگرانم کسی بوده از موسسه حضرت خدیج ...

نترس برگشتم نمیخوره موسسه معتبریه و اونجا بنده خداها به ما اطمینان کردن چرا ما اطمینان نکنیم،من گرفتم ۴ماه پیش

ممنونم عزیزم همچنین برای شما بچه شما دختر یا پسر؟😍

نمیدونم عزیزم واسه انتی رفتم گفت یه چیزی میبینم شبیه پسره ولی یک هفته بعدش بخاطر هماتوم جای دیگه رفتم حالت بچه بد بود دکتر گفت من هیچی نمیبینم بگم دختره یا پسر

کلا نمیدونم موقع انتی خیلی اذیت شدم اصلا حالت نمیگرفت تا انتی رو دید دکتر خیلی اذیت شدم اینقدر سرف و اینا کردم بد پوزیشنه همش دمر هست انگاری یجوری

ممنون عزیزم بازم خداروشکر ک جواب زحماتتون رو گرفتید.چند جنین انتقال دادی؟ 

مممنونم عزیزدل، انشااله شما هم جواب میگیرین، 

من چون ۵ بار انتقال منفی تو یه مرکز دیگه داشتم، روز انتقال خانم دکتر علیرضایی و جنین شناس گفتن ۳ تا جنین برات انتقال میدیم مون شانست بالاتر میره، گفتن ولی اگه ۳ قلو شد باید بیای ریداکت کنی، که خداروشکر یک جنین گرفت 🤗 

مممنونم عزیزدل، انشااله شما هم جواب میگیرین،  من چون ۵ بار انتقال منفی تو یه مرکز دیگه داشتم، ...

چرا خب ؟

مثلا ۳ تا باشه چی میشه ؟

آخه ریداکت هم خوب نیست...  یه بنده خدایی با آی یو آی ۵ قلو باردار شده بود ریداکت کردن براش که ۲ تا بمونه متاسفانه اون دوتای دیگه ام افتادن🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40