2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان چند تا از تعداد تسبیحاتون کم کنید ما هم بتونیم سهیم بشیم ،به حق باب الحوائج همگی حاجت روا بشی ...

عزیزم اشکال نداره دوباره میزاریم شرکت کنید 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اگه کسی مایل بود لطفاً یکم از صلواتشو بسپاره به من حتی شده ۵۰ تا که سهیم باشم :) اگه هم که فرستادی ...

عزیزم من 1900 مونده بود برداشتم 

که 500 تاش هنوز مونده واسه شما عزیزم 

حاجت روا بشی عزیزم 

برا من کلا چند وقته قاطی کرده تو اینستا پیغام دادم میگهکاربرای خارج از ایران مشکل دارن خنده داره من ...

وااا😁 برا من چند روزه عکسارو بعضیاشو باز نمی کنه دیشبم ک کلا صفحه رو باز نمی کرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی 

امروز 40 تا دعای یستشیر میخونیم دعای خیلی قشنگیه هر کس مایله شرکت کنه اعلام کنه داخل گوگل سرچ کنید دعا همراه با معنی و صوتش هست 

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی شما انتقال دادی؟ مثبت شدی؟

خواهش می کنم گلم. نه تو سیکل انتقالم هنوز. البته قبلش دو بار انتقال منفی داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش می کنم گلم. نه تو سیکل انتقالم هنوز. البته قبلش دو بار انتقال منفی داشتم

عزیزم میشه از جعبه پچ عکس بزاری و اینکه دوز 100 هست؟

سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی  امروز 40 تا دعای یستشیر میخونیم دعای خیلی قشنگیه هر کس مایله ش ...

من منتظر میمونم همه دوستان ک خواستن بردارن اگه موند ان شاالله منم میخونم❤️❤️ خدا خیرت بده

الا جان کی قراره مجدد بری سونو؟

ان شاالله چهارشنبه عزیزم

الا جان کی قراره مجدد بری سونو؟

ی ذره گه گاه نگران میشم از دیروز دل دردای شبیه پریودی دارم. از دکتر هم پرسیدم ک داریم ب اواخر سیکل نزدیک میشیم و من معمولا چند روز قبل دچار لک بینی میشم میترسم خراب بشه و... گف اصلا نگران اون نباش چون الان بدنت تو یه سیکل معمولی نیس. نمیدونم والا توکل ب خدا.

سلام دوستان صبحتون بخیر و شادی  امروز 40 تا دعای یستشیر میخونیم دعای خیلی قشنگیه هر کس مایله ش ...

عزیزم من میخام یه دونه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم میشه از جعبه پچ عکس بزاری و اینکه دوز 100 هست؟

هنوز نرسیده طوطیا جان.

برادرم چند دقیقه پیش زنگ زد ک رفتم داروخونه میگه نداریم. اعصابم خراب شد ک بابا دیروز حرف زدیم و... گفته احتمالا اون یکی همکارم بوده خودش باید بیاد. گوشیشم خاموشه ی یه ساعتی طول می کشه تا بیاد. 🥵

دعا کنین زود رو براه بشه بدن بهش. بنده خدا از دیشب علاف منه. نمیدونم چرا اینجوری می کنن. دیروزم ک دوباره زنگ زدم ک نسخه پزشکم اماده اس یکی ک جواب داد گف نداریم گفتم بابا یکی دو ساعت پیش حرف زدیم گفتین نسخه باشه میدیم بعد از همکارشون پرسید گفتن هس.