2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
خیلی نگرانم .لطفا جواب بدین اگر اطلاع دارین  .البته من بیشتر به خاطر بیماری ارثی قصد تعیین جنس ...

عزیزم با یه دونه جنین هم میشه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام دوستان من شوهرم دستش سر کار بریده شده رفته بیمارستان بخیه کردن و واکسن کزاز زده و آنتی بیوتیک داده از طرفی حدودا20روز دیگه من وارد سیکل پانکچر میشم میخام بدونم واکسن و آنتی بیوتیک روی اسپرم اثر داره و باعث کنسل شدن سیکل میشه؟

لطفا اگه اطلاعات دارین راهنماییم کنید.

ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد 

قربونت برم عزیزم. خدا رفتگان شمارم بیامرزه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاءالله عزیز.اخه میگفتن ریسک داره باید تعداد جنین زیاد باشه تا بررسی ژنتیکی و تعیین جنسیت بشن!

خب عزیزم تعداد که زیادتر باشه بهتره ممکنه همون یه دونه جنسیت دلخواه باشه ممکنه از ۲۰تا هیچکدوم جنسیت دلخواه نباشه اصلا نمیشه با قطعیت چیزی گفت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خدا به دوستتون هم سلامتی بده خیلی ناراحت شدم 😔😔😔 امان از این بیماری 

الهی آمین. ان شاالله شفای عاجل برا همه مریضا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ،برای تعیین جنسیت چند تا جنین لازمه؟من دختر می خوام .احتمالا تعداد جنینم کم باشه چون تعداد تخمک ...

ببین کاملا شانسیه بعضی ها اصلا جنسیت دلخواهشون رو ندارن بعضی هم یکی یا دوتا....خب هرچی جنین بیشتر باشه شانس حنس مورد نظرت بیشتره

عزیزم‌ماشالا شیطونهههه 😍😍😍  منم قدامیم بعضی روزا خیلی کم حس میکنم حرکاتشو ولی جدیدا سکسکه م ...

اره تو شرایطی که ادم تهدید به زایمان زودرسه تو اون تایم که میدونه برا جنین خطرناکه خیلی استرس داره و دیر میگذره حق داری