2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
مارک بیبی چکتون چی بود؟ علایم خاصی داشتید که روز6بیبی چک زدید یا نه همینجوری زدید؟

مدیکور بود 

نه علامت خاصی نداشتم 

مث‌ بقیه انتقالام ک منفی بودم 

کلا عجولم نمیتونم صبر کنم سر قبلیا هم زود بیبی میزدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

اون دوره من ولیمو لیمو وسنجاقک جون ورعنا جون وطوطیا جان با هم مثبت شدیم الان هفته هامون بهم نزدیکه لنشاا..

بعد از نازدخت جان ونارنجستانوجان گروه بیافته روی ذور انتقال وبارداری طبیعی مثبت

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم چقدر باید تکون بخوره. همه میگن بعد غذا تکوناش رو حس میکنی. ولی واسه من اصلا حرکتی نداره. ...

نه عزیزم من هنوز کمردردم شروع نشده ولی یادمه تو بارداری اولم از اخرای هفت و اوایل هشت شروع شد وقتی جنین بزرگتر میشه 

اون دوره من ولیمو لیمو وسنجاقک جون ورعنا جون وطوطیا جان با هم مثبت شدیم الان هفته هامون بهم نزدیکه ل ...

عزیزم شما چند هفته ای الان ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
طوطیا جان شما نمی گما یه ط‌طیا دیگه اونم تو پنج ماه

اهان اوکی حدس  زدم یکی دیگه باشه 

انشاالله بسلامتی زایمان کنید همگی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم استرس نداشته باش،دومین پریودی بعد از پانکچر همیشه دیر میاد کلا،چه با قرص و آمپول چه بدون اون،م ...

دقیقا. ممنونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر برو معاینه بشی 

اهان فک کردم منطورت اینه ک خودم چک کنم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارکه گلم مثبتی ها چقد به ادم روحیه میدن مخصوصا تعیین جنسیت منم ال دی میخورم ماه بعد برم برای داروه ...

من وشما احتمالا با هم باشیم منم دارم استرادیول میخورم سیکل بعد انشالله برای داروهای پانکچر

عزیزم روز چندم انتقال بی بی چک زدین ؟ علائمتون چیا هستش؟؟

روز ششم تموم و وارد روز هفت شده بودم

اول تخمدان چپم خیلی درد میکرد خیلی

از دیروز هم کمردرد پریودی دارم زیاد

همش فکر میکنم اگر واقعا مثبت باشه نکنه سقط بشه با اینهمه درد.....دکتر پیام دادم هنوز جواب نداده