2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
اناجون یه آویه ب روگذاشتن ک بلاست شه یکیش حذف شدیکیشم کامپکت بی شد،بنطرتون این نشون میده کیفیت جنینم ...

عزیزم به نظرم بعید نیست جنینا مورد داشته باشن اما خوب نظر قطعی نمیتونم بدم چون علمش رو ندارم... 

به نظرم یا از نظر اسپرم بررسی کن اولش یا اینکه لااقل جنینارو بررسی کن که اونم فکر نکنم بصرفه چون تعداد جنینات به نظر میاد کم بودن. یه مرحله هم گرفتن جنین اهداییه.... 

حالا باز با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه اون به شرایطت اشراف داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای خداعزیزدلم خیلی ناراحت شدم.امیدوارم هرچی  نیاز و آرزو داری برآورده شه.الهی آمینننن🤲🤲

ممنون عزیزم دلم به همین بسته آخر جنینام خوشه خدا این خوشی و ازم نگیره نمی‌خوام به ۱۳سال بکشه انتظارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما چه سالی عمل کردید؟ الان دیگه ابن سینا گروهی نیست و هر دکتری خودش جدا کاراشو انجام میده

عزیزم من سال 94 لاپرا کردم... 

دکتر خزعلی عمل کردن منو و جراح دوممم دکتر پاد مهر و سوم دکتر گر گین بودن... 

یعنی عملا دکتر خز علی عمل کردن..... 

من از عملم خیلی راضی بودم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی ممنون از توصیه وراهنماییتون  چقدر خوشحال شدم که تونستم با‌مدیر گروه هم صحبت بشم  خی ...

فدات گلم..... 

انا جون سلام از کجا بدونیم جنین ها سالم هستن برا من مثلا از همسرم با تسه نمونه گرفتن همش استرس دارم& ...

خوب عزیزم اولا راحتترین راه اینه همسرت یه تست کاریوتایب بده البته بازم صد درد نیست یعنی ممکنه کاریوتایپ سالم باشه اما جنین مشکل دار اما لااقل کاریوتایپ مشکل داشته باشه دیگه الکی انتقال نمیدی.... 

بعدش راه دیگه اینه جنین تشکیل بدن بعد بررسی کنن که اونم تعداد جنین کم باشه نمیصرفه.... 

خلاصه باید یه چک کنی الکی الکی انتقال ندی... 

سلاممممممممم خوبیدشما.ببخشید سوال من دیدید توروخدا جوابم میدید

عزیزم نمیدونم جواب دادم یا نه چون اسمارو معمولا نگاه نمیکنم.... 

حالا باز چک میکنم.... 

آناجون میشه سوال من جواب بدید😞

عزیزم دنبال سوالتم.... 

سلام من روز 9 انتقالم جنین 5 روزه سه تابرام انتقال دادند.بی بی گذاشتم الان منفی بود دارم سکته میکنم

امان از دستتت خانومی..... 

عزیزم میدونی اینجا کسی بخواد بی بی بزنه ماهیتابه آنا اکتیو میشه؟ 

مامان مهربون اصلا بی بی چک جیززززززههه..... 

هیچ اعتباری بهش نیست..... 

خیلی زود بی بی زدی عزیزم..... 

اما از دستتت خانومی.....  عزیزم میدونی اینجا کسی بخواد بی بی بزنه ماهیتابه آنا اکتیو میشه؟&nbs ...

یعنی هنوز امیدداشته باشم.بوده تاحالا کسی بی بی اش منفی بشه و آزمایش خون مثبت باشه .به خداآناجونم خیلی خسته ام برام دعاکنید

سلام من روز 9 انتقالم جنین 5 روزه سه تابرام انتقال دادند.بی بی گذاشتم الان منفی بود دارم سکته میکنم

عزیزم ببینین اینجا لاله جون بتای روز 14-15 ش 50 بود یعنی تصور کن روز ۹ بتاش نزدیک صفر بوده اگه بی بی میزد که کلی ناامید میشه اما هزار ماشالله الان دردونش پرنسی شده برا خودش..... 

عزیزم ببینین اینجا لاله جون بتای روز 14-15 ش 50 بود یعنی تصور کن روز ۹ بتاش نزدیک صفر بوده اگه بی بی ...

خداازتون راضی باشه .پس باامید بیشتر داروهامو ادامه میدم .علائم و لک نداشتم پس فقط آزمایش خون نشون میده

یعنی هنوز امیدداشته باشم.بوده تاحالا کسی بی بی اش منفی بشه و آزمایش خون مثبت باشه .به خداآناجونم خیل ...

عزیزم بله بتای روز 13 منفی داشتیم روز آز + شده.... 

خوب بتا پایین باشه معلومه اعتباری به بی بی نیست.... 

به هیچ وجه بی بی نزن.... 

من اصلا بی بی چک نمیزدم.... 

هر بی بی چکی زدم مال بعد قلب بوده.... 

وقتی دستت رفت سمت بی بی فقط به کشوی ماهیتابه تون یه نگاه بنداز 🍳🍳🍳🍳