2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم . ان شاالله که همین طور باشه😍😍 ولی چرا  اینقد اذیت میکنی خودتو. من بودم تا حالا ی بتا ...

چه میدونم اخه میترسم شوهرم رو در جرایان بزارم اون زود امیدوار میشه الان الکی بهش گفتم وقت پریودم نشده ولی شک کرده ی حرکاتی میکنه😑 دلم براش میسوزه نمیخوام بخوره تو ذوقش چون من خونه م شهرکه با شوهرم میرم بیرون حالا گذاشتم ی بار به ی بهونه خودم برم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ماهیا جان چه دلی داری برو بتا بده دیگه دختر👀 یه سوال ببخشید عزیزم مگه شما بعد پانکچر نزدیکی مح ...

اخه میگن طبیعیه😐😐من بعد پانکچر اصلا نزدیکی نداشتم تا پریود شدم ولی از بعد پرید دیگه نزدیکی داشتم  چون من جنین برام تشکیل نشد که نگران انتقال باشم،

ببخشید از همه  خانوم‌ها شما در سیکل میکرو نزدیکی محافظت نشده دارید؟  الان شک کردم دیگه ب ...

من بعد پانکچر یک روز قبل انتقال داشتم 

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
نگفتن چرا انجام نمیدن 

میگه چون انتقال اوله انجام نمیدم :/

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانوما ببخشید باز اومدم با سوال تکراری، من ۵ روز شده که از پریود دومم بعد از پانکچرم میگذره تما ...

گلم احتمالش صفر نیس اما من معمولا سیکل دوم پانکچر هر بار با تاخیر پریود میشدم تو نت سرچ کن زیادن با این شرایط اما شما یه بی بی بزن 😍

گلم احتمالش صفر نیس اما من معمولا سیکل دوم پانکچر هر بار با تاخیر پریود میشدم تو نت سرچ کن زیادن با ...

شما چند روز تاخیر داشتید با علائم تاخیر داشتید؟

حالا حالت عادی بود تا چشم میذاشتی سال نو بود 

حالا واسه من عین برق و باد داره میگذره😔من پارسال تولدم سه تاحدف داشتم ولی اسفند نزدیکه به هیچ کدوم نرسیدم وخیلی داغونم، 

ماشالله چه زیاد داروی خاصی داشتید؟کدوم مرکزی؟

خداکنه بار اول بگیره 😪🥲

نه دارو خاصی استفاده نکردم سینال اف و ستروتاید 

۳۵ تا تخمک ۲۱شد جنین 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
شوهرم استرس میده 😩😩😩 هر چی میگم طبیعیه میگه نه بچه ام چیزیش نشه انگار فقط بچه اونه😅😅

برعکس شوهر من 

جرأت ندارم بگم کم تکون خورد یا درد دارم یا هرچی 

میگه تو‌ دیگه  مارو پاره کردی بشین سر جات کم این بچه رو انگول کن 😂😂😂 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
حالا واسه من عین برق و باد داره میگذره😔من پارسال تولدم سه تاحدف داشتم ولی اسفند نزدیکه به هیچ کدوم ...

قانون همینه 

منم قبل انتقال اینطور میگذشت 

ایشالا باردار شدی میفهمی روزشماری که چ‌ عرض کنم لحظه شماری چیه 😃🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..