2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان روز بخیر من هفته بیست و هشت بارداریم از دیروز حس میکنم بچه تکون نمیخوره هر چیم چیز شیرین ...

سلام عزیزم ببین اولا که اصلا نگران نباش امکان داره نصفه شب که خوابی اون ژوژه بیداره و تکون خورده و تو متوجه نشدی ، ثانیا آبمیوه شیرین و سرد بخور خوشش میاد و به چپ بخواب نیمساعت و بعدش باز بخور و به راست بخواب ، تا غروب منتظر باش اگر خبری نشد برو سونو ، ولی چیزی نیست بارها پیش اومده بود برای منم . هفته ۳۲ به بالا که جاش تنگه باید حواست باشه ، الان حساس نباش 

سلام عزیزم ببین اولا که اصلا نگران نباش امکان داره نصفه شب که خوابی اون ژوژه بیداره و تکون خورده و ت ...

مرسی عزیزم از دیشب تا حالا مردم زنده شدم شیرینی خوردم آبمیوه خوردم تکون نخورد دیگه داشتم حاضر میشدم برم بیمارستان یه تکون خورد ولی تکوناش کم شده نگرانم

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
الان خانم خانمااا یه تکون خورد مردم و زنده شدم داشتم لباس میپوشیدم برم بیمارستان چکاب بشم .ولی کلا د ...

آخی الهیییییی❤️❤️❤️ چه شیطون بلاییه ،. نمیخواد عزیزم کلا سخت نگیر ، یعنی جوری نباش که همش در استرس باشی 

آخی الهیییییی❤️❤️❤️ چه شیطون بلاییه ،. نمیخواد عزیزم کلا سخت نگیر ، یعنی جوری نباش که همش در استرس ب ...

شوهرم استرس میده 😩😩😩 هر چی میگم طبیعیه میگه نه بچه ام چیزیش نشه انگار فقط بچه اونه😅😅

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
مرسی عزیزم از دیشب تا حالا مردم زنده شدم شیرینی خوردم ابنیوه خوردم تکون نخورد دیگه داشتم حاضر میشدم ...

خب عزیزم طبیعیه دیگه مامان جونی، جون بزرگ‌تر شده و جاش کمه و تکون‌هاش مثل قبل نیست ، بعدش هر چی که هفته ها بالاتر میره فرم تکون‌هاشون هم متفاوت میشه 

یعنی هفته ۳۵به بالا امکان داره حتی انگشتای پاش را فشار میده که حرکت کنه رو پوست شکمت ببینی  نباید بترسی 😂😂😂

خب عزیزم طبیعیه دیگه مامان جونی، جون بزرگ‌تر شده و جاش کمه و تکون‌هاش مثل قبل نیست ، بعدش هر چی که ه ...

انقدر اطرافیان استرس میدن ناخودآگاه ترس برم میداره

چیزی نیست عزیزم ایشالله بسلامتی و سر وقت زایمان میکنی و نی نی خوشکلت را صحیح سالم بغل میکنی❤️

انشالله عزیزم ممنون ازت❤️

انشالله که خوب میشه عزیزدلم🥺خودتو ناراحت نکن خوب میشه الان دیگه دیابت درمان قطعی هم داره نگران نباش ...

وای ماهیا جان چه دلی داری برو بتا بده دیگه دختر👀

یه سوال ببخشید عزیزم مگه شما بعد پانکچر نزدیکی محافظت نشده داشتی؟؟

اآخه من از ترس عفونت یا هر مشکلی هنوز پانکچر نشده میترسم و از کاندوم استفاده میکنم 

بنظرتون دیگه استفاده نکنم؟