2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
الان خانم خانمااا یه تکون خورد مردم و زنده شدم داشتم لباس میپوشیدم برم بیمارستان چکاب بشم .ولی کلا د ...

ببین هیچی نیست اصلا منم اینجور میشه گاهی حتی دو سه روز همینطور کم تحرک میشه بعذش دوباره فعال میشه 

ولی استرس اصلا خوب نیس برات بخاطر استرس هم شده ی سونو خیلی خلوت برو که ضربانشو بشنوی خیالت راحت بشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما محتاجم به دعاتون دخترم بیمارستان بستری هست ۳روز با علامه بی حالی خواب آلودگی بردم دکتر قندش ۷۰ ...

عزیزم اتفاقا چند روزه تو فکرت بودم نبودی 

امیدوارم خدا دختر گلتو شفا بده و هرچه زودتر حالش خوبه خوب بشه 

ببین هیچی نیست اصلا منم اینجور میشه گاهی حتی دو سه روز همینطور کم تحرک میشه بعذش دوباره فعال میشه&nb ...

ممنون عزیزم که جواب دادی ❤️❤️

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
خانما محتاجم به دعاتون دخترم بیمارستان بستری هست ۳روز با علامه بی حالی خواب آلودگی بردم دکتر قندش ۷۰ ...

انشالله که خوب میشه عزیزدلم🥺خودتو ناراحت نکن خوب میشه الان دیگه دیابت درمان قطعی هم داره نگران نباش  براش صلوات میگم زودتر حالش خوب شه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
یعنی خودم بگم خراش قبول نمیکنه چون خیلیا دیدم میگن با خراش جواب گرفتن

معموما انتقال اول رو انجام نمیدن .سعی میکنن تا جایی که امکان داره رحم دست کاری نشه،چند تا جنین داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام خانوما ببخشید باز اومدم با سوال تکراری، من ۵ روز شده که از پریود دومم بعد از پانکچرم میگذره تمام علائم رو دارم زیر دلم درد میگیره سینه هام حساس شده ولی پریود نمیشم فقط ترشح بی رنگه، از طرفی هم جرات ندارم بی بی چک بزنم،توروخدا شما های که پریود دومتون بعد پانکچر عقب افتاده اینجوری بودید؟من امیدوار شدم که باردار شدم😔😔😔😔 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
وای دختر منم خیلی بدخواب شدم شب مثلاً یه لحظه بیدار میشم دیگه تا خود صبح بیدار میمونم 🤦

من کلا از اول سیستم بدنم اینجوری بود نمیدونم چرا. هیچ وقت نتونستم سحر خیز باشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما ببخشید باز اومدم با سوال تکراری، من ۵ روز شده که از پریود دومم بعد از پانکچرم میگذره تما ...

عزیزم . ان شاالله که همین طور باشه😍😍

ولی چرا  اینقد اذیت میکنی خودتو. من بودم تا حالا ی بتا داده بودم. اینجوری انتظار و استرس ادیت می کنه ادمو. حدافل مطمین میشی و خیالت راحت میشه هر چی که باشه. ان شاالله ک خبر خیر باشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء🤲🤲

ان شاء الله خدا شفاش بده 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام خانوما ببخشید باز اومدم با سوال تکراری، من ۵ روز شده که از پریود دومم بعد از پانکچرم میگذره تما ...

عزیزم بی بی چک بزن یا برو آز بده حداقل از این سردرگمی درمیای

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
برا منم خیلی دیر میره لامصب 🥲

این وضعیت برای هممونه. انگار زمان رو دور کُند داره میره 😬😬

دوستان امپولای میکرورلین یا دیفرلین در واقع ضد بارداری هستن . کسیو دیدین با اینا باردار شده باشن ؟&n ...

بچه هایی که تو کانال این آمپول دیفرلین زده بودن وقتی به لکه بینی و تاخیر پریود برمیخوردن ماما میگفت اول بتا بدید